19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

U-13’lerde 1 sevindik 2 üzüldük

Spor 29.05.2017 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

U-13’lerde 1 sevindik 2 üzüldük

U-13 Ligi Play-Off final turu maçları önceki gün oynandı. Final turunda rakibine üstünlük sağlayan Beylikbağıspor Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazanırken, Gebzespor ve Darıca G.B elendi. U-13 Ligi Play-Off final turunda M.AliKağıtçı Stadı’nda oynanan maçta Gebzespor ile Derince Birlikspor karşılaştı. Çok büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresinde gol sesi çıkmadı. Mor beyazlı temsilcimiz penaltı atışlarında rakibine 3-2’lik skorla boyun eğerken, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazanan ekip Derince Birlikspor oldu.  BEYLİKBAĞI ZORLANMADI U-13 ligi Play-Off final turunun bir diğer maçı da Beylikbağıspor ile Yenişehirspor arasındaydı.Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan maçta Beylikbağıspor, Yeni Kandıra ve Yeşilovaspor’u eleyerek final turuna kalan Yenişehirspor’u 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonası’na gitme biletini aldı. DARICA G.B DE PENALTILARA TAKILDI  U-13 yaş grubunun en iddialı takımları arasında gösterilen Derince Belediye Demirspor karşısında çok iyi bir mücadele gösteren Darıca G.B ise rakibine penaltı atışlarından yenildi. Cephanelik Stadı’nda oynanan maçın normal süresi 0-0 sonuçlandı. Türkiye Şampiyonası’na katılacak takımı penaltı atışlarının belirleyeceği karşılaşmada Derince Belediye Demirspor mücadeleyi 4-2 kazandı.

U-13 Ligi Play-Off final turu maçları önceki gün oynandı. Final turunda rakibine üstünlük sağlayan Beylikbağıspor Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazanırken, Gebzespor ve Darıca G.B elendi.

U-13 Ligi Play-Off final turunda M.AliKağıtçı Stadı’nda oynanan maçta Gebzespor ile Derince Birlikspor karşılaştı. Çok büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresinde gol sesi çıkmadı. Mor beyazlı temsilcimiz penaltı atışlarında rakibine 3-2’lik skorla boyun eğerken, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazanan ekip Derince Birlikspor oldu. 

BEYLİKBAĞI ZORLANMADI

U-13 ligi Play-Off final turunun bir diğer maçı da Beylikbağıspor ile Yenişehirspor arasındaydı.Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan maçta Beylikbağıspor, Yeni Kandıra ve Yeşilovaspor’u eleyerek final turuna kalan Yenişehirspor’u 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonası’na gitme biletini aldı.

DARICA G.B DE PENALTILARA TAKILDI 

U-13 yaş grubunun en iddialı takımları arasında gösterilen Derince Belediye Demirspor karşısında çok iyi bir mücadele gösteren Darıca G.B ise rakibine penaltı atışlarından yenildi. Cephanelik Stadı’nda oynanan maçın normal süresi 0-0 sonuçlandı. Türkiye Şampiyonası’na katılacak takımı penaltı atışlarının belirleyeceği karşılaşmada Derince Belediye Demirspor mücadeleyi 4-2 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.