19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

U-14’lerde havlu attık

Spor 15.05.2017 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

U-14’lerde havlu attık

TEMSİLCİLERİMİZ U-14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA ERKEN VEDA ETTİ

  U-14 Ligi’nde Türkiye Şampiyonası 1.Tur maçları dün oynanan final maçlarıyla sona ererken, takımlarımız finale çıkamadan şampiyonaya havlu attı. Edirne Grubu’nda yer alan ve ilk maçında İFA’ya yenildiği için avantaj kaybeden Çayırovaspor’a Kırklarelispor karşısında alınan 3-0’lık galibiyet yetmedi. Kırklareli’yi 5-2 yenen İFA gruptan çıktı. Sakarya Grubu’nda ise Dilovası Belediyespor ve Beylikbağıspor’la üzüldük. İlk maçında İstanbul ekibi Siyavuş Paşaspor’a 2-1 yenilen Dilovası, Yalova Gücüspor’la oynadığı ikinci maçında 2-2 berabere kalarak elendi. İSTENMEYEN OLAYLAR YAŞANDI İlk maçında Zonguldak Sarayspor ile 1-1 berabere kalan Beylikbağıspor ise Beykoz maçında psikolojik çöküntüye uğradı.  Beykoz’un 1-0 önde götürdüğü maçın 55’inci dakikasında tribünde çıkan olaylar Beylikbağısporlu oyuncuları olumsuz yönde etkiledi. Beykozlu taraftarların Beylikbağısporlu oyuncuların velilerine saldırması, futbolcuların da yaşanan olayları ağlayarak seyretmesi üzerine Beylikbağıspor teknik heyeti takımı sahadan çekti. Oyuncularının bu psikoloji ile maça devam edemeyeceğini beyan eden yeşil-beyazlı antrenörler, Beykoz taraftarını kınadı. Maçı 3-0 hükmen Beykoz kazandı.
TEMSİLCİLERİMİZ U-14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA ERKEN VEDA ETTİ

 

U-14 Ligi’nde Türkiye Şampiyonası 1.Tur maçları dün oynanan final maçlarıyla sona ererken, takımlarımız finale çıkamadan şampiyonaya havlu attı. Edirne Grubu’nda yer alan ve ilk maçında İFA’ya yenildiği için avantaj kaybeden Çayırovaspor’a Kırklarelispor karşısında alınan 3-0’lık galibiyet yetmedi. Kırklareli’yi 5-2 yenen İFA gruptan çıktı. Sakarya Grubu’nda ise Dilovası Belediyespor ve Beylikbağıspor’la üzüldük. İlk maçında İstanbul ekibi Siyavuş Paşaspor’a 2-1 yenilen Dilovası, Yalova Gücüspor’la oynadığı ikinci maçında 2-2 berabere kalarak elendi.

İSTENMEYEN OLAYLAR YAŞANDI

İlk maçında Zonguldak Sarayspor ile 1-1 berabere kalan Beylikbağıspor ise Beykoz maçında psikolojik çöküntüye uğradı.  Beykoz’un 1-0 önde götürdüğü maçın 55’inci dakikasında tribünde çıkan olaylar Beylikbağısporlu oyuncuları olumsuz yönde etkiledi. Beykozlu taraftarların Beylikbağısporlu oyuncuların velilerine saldırması, futbolcuların da yaşanan olayları ağlayarak seyretmesi üzerine Beylikbağıspor teknik heyeti takımı sahadan çekti. Oyuncularının bu psikoloji ile maça devam edemeyeceğini beyan eden yeşil-beyazlı antrenörler, Beykoz taraftarını kınadı. Maçı 3-0 hükmen Beykoz kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.