U-15’LER KUPASINA KAVUŞTU

Spor 12.02.2018 - 17:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

U-15’LER KUPASINA KAVUŞTU

Sezonu zirvede tamamlayarak şampiyon olan Gebzespor U-15 takımı, kupasını A takımın İnegöl Kurtuluşspor ile oynadığı maç öncesinde aldı. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa’da kupasını alan mor beyazlılar, büyük bir sevinç yaşarken, şampiyonluk kupasıyla tribünleri dolaşarak Gebzespor taraftarını selamladılar. ÖZTÜRK VE DOĞRUL’DAN TEBRİK Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Alt Yapı Sorumlusu Adem Doğrul şampiyon olan U-15 takımını tebrik ederken, şampiyonluk kupasını birlikte havaya kaldırdılar. U-12 kategorisinde de ipi göğüsleyen Gebzespor, U-15 şampiyonluğunun ardından ikinci kupasını kazanmış oldu. Gebzespor Alt Yapı Antrenörü Celil Duran oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek, ‘’Darısı A takımın başına’’dedi.

Sezonu zirvede tamamlayarak şampiyon olan Gebzespor U-15 takımı, kupasını A takımın İnegöl Kurtuluşspor ile oynadığı maç öncesinde aldı. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa’da kupasını alan mor beyazlılar, büyük bir sevinç yaşarken, şampiyonluk kupasıyla tribünleri dolaşarak Gebzespor taraftarını selamladılar.

ÖZTÜRK VE DOĞRUL’DAN TEBRİK

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve Alt Yapı Sorumlusu Adem Doğrul şampiyon olan U-15 takımını tebrik ederken, şampiyonluk kupasını birlikte havaya kaldırdılar. U-12 kategorisinde de ipi göğüsleyen Gebzespor, U-15 şampiyonluğunun ardından ikinci kupasını kazanmış oldu. Gebzespor Alt Yapı Antrenörü Celil Duran oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek, ‘’Darısı A takımın başına’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.