“Üç hilalin boynunu büktürmedik!”

Çayırova 26.05.2019 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Üç hilalin boynunu büktürmedik!”

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı, geleneksel iftar programında buluştu. İftar programında konuşam MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “MHP Çayırova olarak 16 Nisan, 24 Haziran ve 31 Mart’ta liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve üç hilalin boynunu büktürmedik asla büktürmeyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, geleneksel iftar programı önceki gün Yeşil Vadi Düğün Salonu’nda düzenlendi. İftar programına; MHP MYK Üyesi Selim Çakır, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Hülagü, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP Gebze İlçe Başkan Vekili Mehmet Kurtoğlu, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, önceki dönem Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, MHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Kurt, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın, ilçe yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve parti üyeleriyle birlikte aileleri katıldı. ORUÇLARIMIZ KABUL OLSUN İftar yemeğinin ardından katılımcılara seslenen MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. MHP Çayırova olarak 16 Nisan, 24 Haziran ve 31 Mart’ta liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve üç hilalin boynunu büktürmedik asla büktürmeyeceğiz. Allah birimizi bin etsin, bizleri yalnız bırakmadınız Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu. SİZLERE ZAMAN AYIRACAĞIZ Düzdaban’ın ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Şunu özellikle söylüyorum burada iki bin ülkücü iftar yapmanın onurunu yaşadık. İlçe başkanım Düzdaban’a ve sizlere teşekkür ediyorum. Amaç birlikte bu havayı koklayabilmekti ve amacımıza ulaştık. Teşkilatına zaman ayıran her ülkücüye bir gün bize ihtiyacı olduğunda biz de onlara zaman ayırma sözü veriyorum. Burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” açıklamasında bulundu.
MHP Çayırova İlçe Teşkilatı, geleneksel iftar programında buluştu. İftar programında konuşam MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “MHP Çayırova olarak 16 Nisan, 24 Haziran ve 31 Mart’ta liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve üç hilalin boynunu büktürmedik asla büktürmeyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, geleneksel iftar programı önceki gün Yeşil Vadi Düğün Salonu’nda düzenlendi. İftar programına; MHP MYK Üyesi Selim Çakır, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Hülagü, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP Gebze İlçe Başkan Vekili Mehmet Kurtoğlu, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, önceki dönem Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, MHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Kurt, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın, ilçe yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve parti üyeleriyle birlikte aileleri katıldı.

ORUÇLARIMIZ KABUL OLSUN

İftar yemeğinin ardından katılımcılara seslenen MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. MHP Çayırova olarak 16 Nisan, 24 Haziran ve 31 Mart’ta liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve üç hilalin boynunu büktürmedik asla büktürmeyeceğiz. Allah birimizi bin etsin, bizleri yalnız bırakmadınız Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

SİZLERE ZAMAN AYIRACAĞIZ

Düzdaban’ın ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Şunu özellikle söylüyorum burada iki bin ülkücü iftar yapmanın onurunu yaşadık. İlçe başkanım Düzdaban’a ve sizlere teşekkür ediyorum. Amaç birlikte bu havayı koklayabilmekti ve amacımıza ulaştık. Teşkilatına zaman ayıran her ülkücüye bir gün bize ihtiyacı olduğunda biz de onlara zaman ayırma sözü veriyorum. Burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.