19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Uçak Restoran Hazır!

Çayırova 31.07.2018 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Uçak Restoran Hazır!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin vizyon projelerinden olan ‘Uçak Restoran’ çevre düzenlemesinin ardından hizmete girecek.

2017 yılının sonunda ihale ile ekonomik ömrünü doldurmuş hurda bir uçağı satın alan Çayırova Belediyesi uçak restoranı 14 bin metrekarelik bir alana kurdu. Söz konusu alanda restoran ve mağazalardan oluşan alışveriş merkezi, otopark ve büyük bir yaşam alanı da inşa edildi. konu hakkında bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlçemizin en işlek ve sanayi ulaşımında en önemli caddelerinden olan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin hemen yanı başında oluşturduğumuz Sosyal Yaşam Alanında Uçak Park Restoran çevre düzenlemesi tamamlandığında hizmete girecek.” dedi. KÜBRA AKABALI
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin vizyon projelerinden olan ‘Uçak Restoran’ çevre düzenlemesinin ardından hizmete girecek.

2017 yılının sonunda ihale ile ekonomik ömrünü doldurmuş hurda bir uçağı satın alan Çayırova Belediyesi uçak restoranı 14 bin metrekarelik bir alana kurdu. Söz konusu alanda restoran ve mağazalardan oluşan alışveriş merkezi, otopark ve büyük bir yaşam alanı da inşa edildi. konu hakkında bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “İlçemizin en işlek ve sanayi ulaşımında en önemli caddelerinden olan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin hemen yanı başında oluşturduğumuz Sosyal Yaşam Alanında Uçak Park Restoran çevre düzenlemesi tamamlandığında hizmete girecek.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.