Uçak; “Süreci Düzgün Yürütün”

Siyaset 07.08.2018 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Uçak; “Süreci Düzgün Yürütün”

CHP Kocaeli Kurultay Delegesi Yılmaz Uçak, CHP’de olağanüstü kurultay sürecini yürüten çağrı heyetine, “Oynamayın insanların umutlarıyla. Doğru düzgün yönetecekseniz bu süreci yönetin.” dedi.

CHP’de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar geçtiğimiz günlerde genel merkeze teslim edilmişti. CHP Genel Merkezi ise muhaliflerin 569 imza topladığını ve kurultayın yapılması için yeter sayı olan 622 imzanın toplanmadığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından CHP Kocaeli’ndeki Kurultay Delegelerinden Yılmaz Uçak çağrı heyetine serzenişte bulundu. HAK HUKUK ADALET VİCDAN YOK! Sosyal medya hesabı üzerinden olağanüstü kurultay sürecini yürüten çağrı heyetine bir serzenişte bulunan CHP’li Yılmaz Uçak açıklamasında, “Çağrı heyetine çağrımdır; Bu işler öyle televizyonlarda boy göstermekle falan olmaz, bu işler eylemle ve tavırla olur. Bugünden tezi yok net bir eylem planı hazırlayın yoksa biz kendi başımızın çaresine bakarız. Oynamayın insanların umutlarıyla. Doğru düzgün yönetecekseniz bu süreci yönetin.” ifadelerine yer verdi. Uçak daha sonra CHP Genel Merkezi’nin imza veren delegelerin haklarını yediklerini söyleyerek, “Sizde hak da yok hukuk da yok adalet de yok hatta vicdan da yok. Bu kadar delegenin hakkını yediniz.” dedi. KOCAELİ’DE İMZA VEREN İSİMLER CHP olağanüstü Kurultayı için Kocaeli’nden 24 Kurultay delegesinden 14’ü imza vermişti. İşte imza veren isimler; Nilgün Düzen, Gülay Eyisabuncular, Mehmet Hilal Kaplan, Yaprak Fidancı, Durmuş Karaboğa, İrfan Keskin, Mehmet Ümit Küçükkaya, Yakup Törk, Musa Yılmaz, Yılmaz Uçak, Alpaslan Seymen, Ali Kara, Türkan Çimen, Turan Dumlu
CHP Kocaeli Kurultay Delegesi Yılmaz Uçak, CHP’de olağanüstü kurultay sürecini yürüten çağrı heyetine, “Oynamayın insanların umutlarıyla. Doğru düzgün yönetecekseniz bu süreci yönetin.” dedi.

CHP’de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar geçtiğimiz günlerde genel merkeze teslim edilmişti. CHP Genel Merkezi ise muhaliflerin 569 imza topladığını ve kurultayın yapılması için yeter sayı olan 622 imzanın toplanmadığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından CHP Kocaeli’ndeki Kurultay Delegelerinden Yılmaz Uçak çağrı heyetine serzenişte bulundu.

HAK HUKUK ADALET VİCDAN YOK!

Sosyal medya hesabı üzerinden olağanüstü kurultay sürecini yürüten çağrı heyetine bir serzenişte bulunan CHP’li Yılmaz Uçak açıklamasında, “Çağrı heyetine çağrımdır; Bu işler öyle televizyonlarda boy göstermekle falan olmaz, bu işler eylemle ve tavırla olur. Bugünden tezi yok net bir eylem planı hazırlayın yoksa biz kendi başımızın çaresine bakarız. Oynamayın insanların umutlarıyla. Doğru düzgün yönetecekseniz bu süreci yönetin.” ifadelerine yer verdi. Uçak daha sonra CHP Genel Merkezi’nin imza veren delegelerin haklarını yediklerini söyleyerek, “Sizde hak da yok hukuk da yok adalet de yok hatta vicdan da yok. Bu kadar delegenin hakkını yediniz.” dedi.

KOCAELİ’DE İMZA VEREN İSİMLER

CHP olağanüstü Kurultayı için Kocaeli’nden 24 Kurultay delegesinden 14’ü imza vermişti. İşte imza veren isimler; Nilgün Düzen, Gülay Eyisabuncular, Mehmet Hilal Kaplan, Yaprak Fidancı, Durmuş Karaboğa, İrfan Keskin, Mehmet Ümit Küçükkaya, Yakup Törk, Musa Yılmaz, Yılmaz Uçak, Alpaslan Seymen, Ali Kara, Türkan Çimen, Turan Dumlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.