19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Uçan Vinç

03.01.2016 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Uçan Vinç

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Twitter hesabından Dünyanın 3'üncü, Türkiye'nin en yüksek barajı Artvin Yusufeli Barajı inşaatından çekilen fotoğrafları paylaştı.

 İş araçlarının havadan taşınırken çekilen fotoğraflarını paylaşan Bakan Eroğlu, "İş araçlarımız havada. Dünyanın 3'üncü, Türkiye'nin en yüksek barajı Artvin Yusufeli Barajı inşaatından kareler" dedi. Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi; Doğu Karadeniz Bölgesi'nde, Çoruh Nehri üzerinde yer alıyor. Çoruh Türkiye sınırları içinde 390 km'lik bir uzunluğa sahip olup, Kuzeydoğu Anadolu'nun en büyük nehirlerinden biri. Yusufeli Barajı ve HES, DSİ Genel Müdürlüğü'nün Çoruh Nehri üzerinde gerçekleştireceği 10 projesinden biri .
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Twitter hesabından Dünyanın 3'üncü, Türkiye'nin en yüksek barajı Artvin Yusufeli Barajı inşaatından çekilen fotoğrafları paylaştı.

 İş araçlarının havadan taşınırken çekilen fotoğraflarını paylaşan Bakan Eroğlu, "İş araçlarımız havada. Dünyanın 3'üncü, Türkiye'nin en yüksek barajı Artvin Yusufeli Barajı inşaatından kareler" dedi. Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi; Doğu Karadeniz Bölgesi'nde, Çoruh Nehri üzerinde yer alıyor. Çoruh Türkiye sınırları içinde 390 km'lik bir uzunluğa sahip olup, Kuzeydoğu Anadolu'nun en büyük nehirlerinden biri. Yusufeli Barajı ve HES, DSİ Genel Müdürlüğü'nün Çoruh Nehri üzerinde gerçekleştireceği 10 projesinden biri

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.