ÜCRETSİZ EĞİTİMİ KAÇIRMAYIN!

Kocaeli 16.02.2016 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜCRETSİZ EĞİTİMİ KAÇIRMAYIN!

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde çocuklara bilgisayar programları öğretmeyi amaçlayan "CoderDojo" Projesi başladı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, CoderDojo atölye çalışmalarıyla 6-17 yaş arasındaki çocukların ücretsiz olarak bilgisayar programlamayı öğrenmesi için bilgisayar yazılımı konusunda uzman gönüllülerin destek verdiğini bildirildi.    CoderDojo buluşmalarında, çocukların bilgisayar yazılımı dünyasına ilk adımı attıkları kaydedilen açıklamada, projenin çocuk ve gençlere, yaşlarına uygun ve eğlenceli şekilde bilgisayar kodu yazmayı ve basit programları öğretmeyi amaçladığı vurgulandı."
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde çocuklara bilgisayar programları öğretmeyi amaçlayan "CoderDojo" Projesi başladı.
Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, CoderDojo atölye çalışmalarıyla 6-17 yaş arasındaki çocukların ücretsiz olarak bilgisayar programlamayı öğrenmesi için bilgisayar yazılımı konusunda uzman gönüllülerin destek verdiğini bildirildi. 

 

CoderDojo buluşmalarında, çocukların bilgisayar yazılımı dünyasına ilk adımı attıkları kaydedilen açıklamada, projenin çocuk ve gençlere, yaşlarına uygun ve eğlenceli şekilde bilgisayar kodu yazmayı ve basit programları öğretmeyi amaçladığı vurgulandı."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.