Ücretsiz Özel Yetenek Spor Kursları Gebze’de başlıyor

Spor 21.04.2017 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ücretsiz Özel Yetenek Spor Kursları Gebze’de başlıyor

POMEM sınavlarına Büyükşehir’in ücretsiz kurslarında hazırlanıyorlar

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın iki yıl önce başlattığı Ücretsiz Özel Yetenek Spor Kursları, İzmit’in ardından Gebze’de başlayacak. Gebzeli gençler bundan böyle spor özel yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden POMEM(Polis Meslek Eğitim Merkezi), Spor Lisesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’na ücretsiz hazırlanma fırsatı yakalayacak.   SPOR KENTİ KOCAELİ ADRESİNDEN Ücretsiz Özel Yetenek Spor Kurslarından yararlanmak isteyen Gebzeli öğrenciler, başvuru formuna sporkentikocaeli.com adresinden ulaşabilecek. Buradaki formu indirerek dolduracak olan gençler, söz konusu formu daha sonra Gebze Olimpik Yüzme Havuzuna gelerek buradaki yetkililere teslim edecek.   POMEM SINAVLARINA BÜYÜKŞEHİR İLE HAZIRLANIYOR Öte yandan geçen yıllarda olduğu gibi Polis Meslek Eğitim Merkezi sınavlarına girmek isteyen öğrenciler bu sınavlara Büyükşehir ile hazırlanıyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen ve İsmet Paşa Stadyumu’nda gerçekleştirilen derslere 50 öğrenci katılıyor.   DURMAK YOK EGZERSİZLERE DEVAM POMEM adaylarına buradaki derslerde tempolu koşu, açma-germe hareketleri, arttırma koşulları, şınav ve mekik egzersizleri yaptırılıyor. İsmet Paşa Stadyumu’ndaki bu çalışma iki hafta daha devam edecek.   İKİ HAFTA SONRA 50. YIL SPOR SALONUN’DA Bu sürenin sonunda derslerin merkezi Büyükşehir Belediyesi’ne ait 50. Yıl Spor Salonu olacak. Bilindiği gibi, Büyükşehir Belediyesi 50. Yıl Spor Salonu’nu sınav parkurlarının birebir orandaki ölçüleri eşliğinde derecelendirdi. Öğrencilere buradaki derslerde ise diril ve koordinasyon çalışmaları ile kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları yaptırılacak.
POMEM sınavlarına Büyükşehir’in ücretsiz kurslarında hazırlanıyorlar

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın iki yıl önce başlattığı Ücretsiz Özel Yetenek Spor Kursları, İzmit’in ardından Gebze’de başlayacak. Gebzeli gençler bundan böyle spor özel yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden POMEM(Polis Meslek Eğitim Merkezi), Spor Lisesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’na ücretsiz hazırlanma fırsatı yakalayacak.

 

SPOR KENTİ KOCAELİ ADRESİNDEN

Ücretsiz Özel Yetenek Spor Kurslarından yararlanmak isteyen Gebzeli öğrenciler, başvuru formuna sporkentikocaeli.com adresinden ulaşabilecek. Buradaki formu indirerek dolduracak olan gençler, söz konusu formu daha sonra Gebze Olimpik Yüzme Havuzuna gelerek buradaki yetkililere teslim edecek.

 

POMEM SINAVLARINA BÜYÜKŞEHİR İLE HAZIRLANIYOR

Öte yandan geçen yıllarda olduğu gibi Polis Meslek Eğitim Merkezi sınavlarına girmek isteyen öğrenciler bu sınavlara Büyükşehir ile hazırlanıyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen ve İsmet Paşa Stadyumu’nda gerçekleştirilen derslere 50 öğrenci katılıyor.

 

DURMAK YOK EGZERSİZLERE DEVAM

POMEM adaylarına buradaki derslerde tempolu koşu, açma-germe hareketleri, arttırma koşulları, şınav ve mekik egzersizleri yaptırılıyor. İsmet Paşa Stadyumu’ndaki bu çalışma iki hafta daha devam edecek.

 

İKİ HAFTA SONRA 50. YIL SPOR SALONUN’DA

Bu sürenin sonunda derslerin merkezi Büyükşehir Belediyesi’ne ait 50. Yıl Spor Salonu olacak. Bilindiği gibi, Büyükşehir Belediyesi 50. Yıl Spor Salonu’nu sınav parkurlarının birebir orandaki ölçüleri eşliğinde derecelendirdi. Öğrencilere buradaki derslerde ise diril ve koordinasyon çalışmaları ile kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları yaptırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.