Ücretsiz ulaşım krizi tatlıya bağlandı

Kocaeli 14.04.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ücretsiz ulaşım krizi tatlıya bağlandı

65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların ücretsiz taşınmasıyla ilgili yaşanan kriz çözüldü

65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların ücretsiz taşınmasıyla ilgili yaşanan kriz çözüldü   Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası üyeleri geçtiğimiz günlerde 65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren ücretsiz olarak taşınmayacağı duyurmuştu. Otobüsçüler alacaklarının ödenmediği için bu kararı aldıklarını belirtmişti. Bunun üzerine AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da yaşanan bu krizi çözmek için Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası ile 10 Nisan tarihinde bir araya gelmişti. Otobüsçüler, 30 Nisan’a kadar geçmişe dönük 13 aylık ödemelerinin tamamının (otobüs başına yaklaşık 10 bin TL) yapılmasını bekleme kararı almıştı.   RAMAZANOĞLU DUYURDU Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Twitter hesabından, "Ücretsiz seyahat gelir desteği toplu ödemeleri il müdürlüklerimize belediyelere aktarılmak üzere gönderilmiştir. Esnafımıza hayırlı olsun" yazarak otobüsçülere müjdeli haberi duyurdu. 
65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların ücretsiz taşınmasıyla ilgili yaşanan kriz çözüldü

65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların ücretsiz taşınmasıyla ilgili yaşanan kriz çözüldü

 

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası üyeleri geçtiğimiz günlerde 65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren ücretsiz olarak taşınmayacağı duyurmuştu. Otobüsçüler alacaklarının ödenmediği için bu kararı aldıklarını belirtmişti. Bunun üzerine AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da yaşanan bu krizi çözmek için Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası ile 10 Nisan tarihinde bir araya gelmişti. Otobüsçüler, 30 Nisan’a kadar geçmişe dönük 13 aylık ödemelerinin tamamının (otobüs başına yaklaşık 10 bin TL) yapılmasını bekleme kararı almıştı.

 

RAMAZANOĞLU DUYURDU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Twitter hesabından, "Ücretsiz seyahat gelir desteği toplu ödemeleri il müdürlüklerimize belediyelere aktarılmak üzere gönderilmiştir. Esnafımıza hayırlı olsun" yazarak otobüsçülere müjdeli haberi duyurdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.