19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Üçüncü etap Gebze’nin!

Spor 30.12.2015 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Üçüncü etap Gebze’nin!

Kocaeli Büyükşehir Karate Ligi’nin üçüncü etabında da zirve Gebze Karate Do’nun oldu. Adnan Şamdan ve öğrencileri 10 Altın, 7 Gümüş, 8 Bronz madalya ile kürsünün zirvesinde yer aldı.

Kocaeli Büyükşehir Karate Ligi’nin Üçüncü etabında da zirve Gebze Karate Do Spor Kulübü’nün oldu. Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen Karate Ligi’nin üçüncü etabı, İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapıldı. Karate Ligi’nin üçüncü etabına Türkiye’nin önde gelen 10 ilinden 31 Kulüp ve 950 Sporcu katıldı. Minikler, Yıldız, Ümit ve Gençler kategorisinde madalyalar yine Adnan Şamdan ve öğrencilerinin oldu. 25 MADALYA İLE ZİRVEDE Gebzeli karateciler Karate Ligi’nin üçüncü etabında 17 Kategoride final yaptı. 10 Altın madalya kazanan temsilcimiz, 7 Gümüş, 8 Bronz madalya daha aldı. Genel Klasmanda her zaman ki gibi birinci olan Gebze Karate Do, şampiyonanın da yıldızı oldu. Teknik Direktör Adnan Şamdan yoğun maç temposu arasında zirveyi kimseye bırakmadıkları için mutlu olduklarını belirterek, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker ve Başkan yardımcısı Engin Güzel’e sağladıkları araç desteği için teşekkürlerini iletti. 
Kocaeli Büyükşehir Karate Ligi’nin üçüncü etabında da zirve Gebze Karate Do’nun oldu. Adnan Şamdan ve öğrencileri 10 Altın, 7 Gümüş, 8 Bronz madalya ile kürsünün zirvesinde yer aldı.

Kocaeli Büyükşehir Karate Ligi’nin Üçüncü etabında da zirve Gebze Karate Do Spor Kulübü’nün oldu. Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen Karate Ligi’nin üçüncü etabı, İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapıldı. Karate Ligi’nin üçüncü etabına Türkiye’nin önde gelen 10 ilinden 31 Kulüp ve 950 Sporcu katıldı. Minikler, Yıldız, Ümit ve Gençler kategorisinde madalyalar yine Adnan Şamdan ve öğrencilerinin oldu.

25 MADALYA İLE ZİRVEDE

Gebzeli karateciler Karate Ligi’nin üçüncü etabında 17 Kategoride final yaptı. 10 Altın madalya kazanan temsilcimiz, 7 Gümüş, 8 Bronz madalya daha aldı. Genel Klasmanda her zaman ki gibi birinci olan Gebze Karate Do, şampiyonanın da yıldızı oldu. Teknik Direktör Adnan Şamdan yoğun maç temposu arasında zirveyi kimseye bırakmadıkları için mutlu olduklarını belirterek, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker ve Başkan yardımcısı Engin Güzel’e sağladıkları araç desteği için teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.