Üçüncü etap ile devam edecek

Spor 25.12.2015 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Üçüncü etap ile devam edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 5 etaptan oluşan İller arası Karate Ligi’nin üçüncü etabı 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecek. Bu etaba da diğer etaplarda olduğu gibi 1998-2008 doğumlu sporcular katılacak.

Karate Ligi’nin üçüncü etabı hafta sonunda gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 5 etaptan oluşan İller arası Karate Ligi’nin üçüncü etabı 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecek. Bu etaba da diğer etaplarda olduğu gibi 1998-2008 doğumlu sporcular katılacak. Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek üçüncü etap müsabakaları 09.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek. 30 SPOR KULÜBÜ KATILACAK Büyükşehir İller arası Karate Ligi’ne İstanbul, Düzce, Yalova, Bursa, Balıkesir, Sakarya’nın yanı sıra Kırklareli, Tekirdağ ve Eskişehir’den toplam 30 spor kulübü ile 1000 sporcu katılacak. Üçüncü etap mücadelesi takımların kata müsabakaları ile başlayacak. Ardından kumite müsabakalarına geçilecek. MADALYA TÖRENLERİ DÜZENLENECEK Organizasyonda Türkiye Karate Federasyonu’na bağlı 210 hakem görev yapacak. Her müsabakanın sonunda dereceye girenler için madalya törenleri düzenlenecek. İLK ETAP EKİMDE YAPILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 5 etaptan oluşan Karate Ligi’nin birinci etabı 31 Ekim Cumartesi günü İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Ligin ilk etabına Türkiye’nin dört bir yanından 748 sporcu ve toplam 25 spor kulübü katıldı. Ligin ikinci etabı ise 5 Aralık Cumartesi günü İzmit Başiskele Spor Salonu’nda düzenlendi ve bu etaba1080 karateci ile 28 spor kulübü katıldı. 2 ETAP DAHA YAPILACAK Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iller arası Karate Ligi çerçevesinde iki etap daha düzenlenecek. Ligin dördüncü etabı ocak ve son etabı ise şubat ayında gerçekleştirilecek. Final müsabakalarına sahne olacak son etabın sonunda dereceye girenlere kupa verilecek. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 5 etaptan oluşan İller arası Karate Ligi’nin üçüncü etabı 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecek. Bu etaba da diğer etaplarda olduğu gibi 1998-2008 doğumlu sporcular katılacak.

Karate Ligi’nin üçüncü etabı hafta sonunda gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 5 etaptan oluşan İller arası Karate Ligi’nin üçüncü etabı 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecek. Bu etaba da diğer etaplarda olduğu gibi 1998-2008 doğumlu sporcular katılacak. Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek üçüncü etap müsabakaları 09.00’da başlayacak ve gün boyu devam edecek.

30 SPOR KULÜBÜ KATILACAK

Büyükşehir İller arası Karate Ligi’ne İstanbul, Düzce, Yalova, Bursa, Balıkesir, Sakarya’nın yanı sıra Kırklareli, Tekirdağ ve Eskişehir’den toplam 30 spor kulübü ile 1000 sporcu katılacak. Üçüncü etap mücadelesi takımların kata müsabakaları ile başlayacak. Ardından kumite müsabakalarına geçilecek.

MADALYA TÖRENLERİ DÜZENLENECEK

Organizasyonda Türkiye Karate Federasyonu’na bağlı 210 hakem görev yapacak. Her müsabakanın sonunda dereceye girenler için madalya törenleri düzenlenecek.

İLK ETAP EKİMDE YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 5 etaptan oluşan Karate Ligi’nin birinci etabı 31 Ekim Cumartesi günü İzmit Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Ligin ilk etabına Türkiye’nin dört bir yanından 748 sporcu ve toplam 25 spor kulübü katıldı. Ligin ikinci etabı ise 5 Aralık Cumartesi günü İzmit Başiskele Spor Salonu’nda düzenlendi ve bu etaba1080 karateci ile 28 spor kulübü katıldı.

2 ETAP DAHA YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iller arası Karate Ligi çerçevesinde iki etap daha düzenlenecek. Ligin dördüncü etabı ocak ve son etabı ise şubat ayında gerçekleştirilecek. Final müsabakalarına sahne olacak son etabın sonunda dereceye girenlere kupa verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.