Uçuşa Geçti

Gebze 11.12.2015 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Uçuşa Geçti

FED'in 10 yıl aradan sonra faiz artırımına başlamasının beklendiği toplantısına yaklaşırken, dolarda tırmanış hız kazandı. Hükümetin reform paketi de doların ateşini düşürmedi.

ABD Merkez Bankası'nın 10 yıl aradan sonra faiz artırımına başlamasının beklendiği toplantısına yaklaşırken, dolarda tırmanış hız kazandı. DOLAR 2.94'Ü GEÇTİ ABD para birimi 2.94 lirayı da aşarak, genel seçimler öncesindeki düzeylerine çıktı. Güne 2.92 liranın altında başlayan dolar 2.9433 liraya kadar yükseldi. Güne 3.20 liranın altında başlayan euro da 3.2274 liraya tırmandı. HÜKÜMETİN PAKETİ İŞE YARAMADI Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı hükümet programı da doların ateşini düşürmeye yetmedi. Borsa dün yüzde 3'lük kayıpla kapanırken dolarda yükseliş trendine girdi.
FED'in 10 yıl aradan sonra faiz artırımına başlamasının beklendiği toplantısına yaklaşırken, dolarda tırmanış hız kazandı. Hükümetin reform paketi de doların ateşini düşürmedi.

ABD Merkez Bankası'nın 10 yıl aradan sonra faiz artırımına başlamasının beklendiği toplantısına yaklaşırken, dolarda tırmanış hız kazandı.

DOLAR 2.94'Ü GEÇTİ

ABD para birimi 2.94 lirayı da aşarak, genel seçimler öncesindeki düzeylerine çıktı. Güne 2.92 liranın altında başlayan dolar 2.9433 liraya kadar yükseldi. Güne 3.20 liranın altında başlayan euro da 3.2274 liraya tırmandı.

HÜKÜMETİN PAKETİ İŞE YARAMADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı hükümet programı da doların ateşini düşürmeye yetmedi. Borsa dün yüzde 3'lük kayıpla kapanırken dolarda yükseliş trendine girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.