UEFA Bile İnanamadı: Vay Canına, Her Şey bitti Derken Türkiye Fransa'da

Spor 14.10.2015 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

UEFA Bile İnanamadı: Vay Canına, Her Şey bitti Derken Türkiye Fransa'da

İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek Euro 2016'ya doğrudan katılma hakkı kazanan A Milli Futbol Takımı için, "Vay canına, her şey bitti derken Türkiye Fransa'da!" yorumunu yaptı.

UEFA, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nun son maçında İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek Fransa'da oynanacak olan Euro 2016'ya doğrudan katılma hakkı kazanan A Milli Futbol Takımı için, "Onlar asla vazgeçmedi" yorumunu yaptı. "TÜRK PARTİSİ BAŞLADI" İnternet sitesinden Türkiye'nin sevinç fotoğraflarını paylaşan UEFA, "Coşku.. Türkiye'den inanılmaz sahneler. Onlar asla vazgeçmedi. Türk partisi başladı" ifadelerini kullandı. İŞTE TÜRKİYE'NİN KAHRAMANI! UEFA ayrıca, son dakika attığı frikik golüyle galibiyeti getiren Selçuk İnan için de, "İşte Türkiye'nin kahramanı!. Çarpıcı bir serbest vuruş EURO 2016 için yeterli oldu. Vay canına, her şey bitti derken Türkiye Fransa'da!" yorumunu yaptı. "ARDA VE HAKAN'A TEBRİK MESAJI Öte yandan UEFA, Twitter'daki Euro 2016 hesabından Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu'nu tebrik etti. Milli futbolcular Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu'nun tebrik edildiği mesajlarda, "Tebrikler. Fransa'da görüşürüz" ifadeleri kullanıldı.
İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek Euro 2016'ya doğrudan katılma hakkı kazanan A Milli Futbol Takımı için, "Vay canına, her şey bitti derken Türkiye Fransa'da!" yorumunu yaptı.

UEFA, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nun son maçında İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek Fransa'da oynanacak olan Euro 2016'ya doğrudan katılma hakkı kazanan A Milli Futbol Takımı için, "Onlar asla vazgeçmedi" yorumunu yaptı.

"TÜRK PARTİSİ BAŞLADI"

İnternet sitesinden Türkiye'nin sevinç fotoğraflarını paylaşan UEFA, "Coşku.. Türkiye'den inanılmaz sahneler. Onlar asla vazgeçmedi. Türk partisi başladı" ifadelerini kullandı.

İŞTE TÜRKİYE'NİN KAHRAMANI!

UEFA ayrıca, son dakika attığı frikik golüyle galibiyeti getiren Selçuk İnan için de, "İşte Türkiye'nin kahramanı!. Çarpıcı bir serbest vuruş EURO 2016 için yeterli oldu. Vay canına, her şey bitti derken Türkiye Fransa'da!" yorumunu yaptı.

"ARDA VE HAKAN'A TEBRİK MESAJI

Öte yandan UEFA, Twitter'daki Euro 2016 hesabından Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu'nu tebrik etti. Milli futbolcular Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu'nun tebrik edildiği mesajlarda, "Tebrikler. Fransa'da görüşürüz" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.