Uğur kızardı

Spor 12.03.2016 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Uğur kızardı

Uğur kızardı

Darıca G.B'nin başarılı bek oyuncusu Uğur Daşdemir, Çatalcaspor karşılaşmasının 88.dakikasında maçtaki ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı ve gelecek hafta oynanacak olan Çine Madranspor maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Mücadelenin 40.dakikasında hakeme itirazdan dolayı sarı kart gören Uğur, 88.dakikada da rakip takım futbolcusuna yaptığı hareketten dolayı ikincisarı kartını gördü. İKİNCİ KIRMIZI KARTI Sezonun ilk yarısında oynanan Körfez İskenderunspor karşılaşmasında da kırmızı kart gören Uğur Daşdemir, bu sezon ikinci kırmızı kartını görmüş oldu. Uğur'un kırmızı kart gördüğü 2 maçı da Darıca G.B kazanamadı. Ramazan Silinli İskenderunspor'a sahasında 3-2 kaybeden sarı yeşilliler,dün de Çatalcaspor'la 1-1 berabere kalarak yenieşemedi.
Uğur kızardı

Darıca G.B'nin başarılı bek oyuncusu Uğur Daşdemir, Çatalcaspor karşılaşmasının 88.dakikasında maçtaki ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı ve gelecek hafta oynanacak olan Çine Madranspor maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Mücadelenin 40.dakikasında hakeme itirazdan dolayı sarı kart gören Uğur, 88.dakikada da rakip takım futbolcusuna yaptığı hareketten dolayı ikincisarı kartını gördü.

İKİNCİ KIRMIZI KARTI

Sezonun ilk yarısında oynanan Körfez İskenderunspor karşılaşmasında da kırmızı kart gören Uğur Daşdemir, bu sezon ikinci kırmızı kartını görmüş oldu. Uğur'un kırmızı kart gördüğü 2 maçı da Darıca G.B kazanamadı. Ramazan Silinli İskenderunspor'a sahasında 3-2 kaybeden sarı yeşilliler,dün de Çatalcaspor'la 1-1 berabere kalarak yenieşemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.