Ulaşıma Zam Kapıda

Kocaeli 27.06.2018 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ulaşıma Zam Kapıda

Kocaeli Minibüsçüler Odası’nın zam talebi üzerine Ulaşım Koordinasyon Merkez toplantısında minibüsçülerin zam talebi görüşülecek. Kocaeli'de en son geçtiğimiz yıl zam yapılmıştı. 2 bin 180 toplu taşıma aracının bulunduğu Kocaeli’de, günlük yaklaşık 700 bin yolcu taşınıyor. Yüzde 15’lik bir zam talebinde bulunan Minibüsçüler Odası, zammın yüzde 10 olarak onaylanacağını düşünüyor. Zam beklenildiği gibi yüzde 10 olarak uygulanırsa 2,5 TL olan şehir içi taşıma ücretinin 2.75 TL olacak. Zamdan öğrenciler etkilenmeyecek. 1.5 TL olan öğrenci taşıma bedel değişmeyecek.

Kocaeli Minibüsçüler Odası’nın zam talebi üzerine Ulaşım Koordinasyon Merkez toplantısında minibüsçülerin zam talebi görüşülecek.

Kocaeli'de en son geçtiğimiz yıl zam yapılmıştı. 2 bin 180 toplu taşıma aracının bulunduğu Kocaeli’de, günlük yaklaşık 700 bin yolcu taşınıyor. Yüzde 15’lik bir zam talebinde bulunan Minibüsçüler Odası, zammın yüzde 10 olarak onaylanacağını düşünüyor. Zam beklenildiği gibi yüzde 10 olarak uygulanırsa 2,5 TL olan şehir içi taşıma ücretinin 2.75 TL olacak. Zamdan öğrenciler etkilenmeyecek. 1.5 TL olan öğrenci taşıma bedel değişmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.