19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ulaşımda fiyatlar değişti!

Kocaeli 22.07.2018 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ulaşımda fiyatlar değişti!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin 28 Haziran’da yaptığı toplantıda alınan şehir içi toplu ulaşım zammı dünden itibaren yürürlüğe konuldu. Toplu taşımayı kullanan vatandaşlar artık 25 kuruş daha fazla ödeme yapacak.

Kocaeli’de 28 Haziran Perşembe günü yapılan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında kent ulaşımı için zam kararı alınmıştı. Sekapark Otel’de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt 15 zam talebinde bulunmuş, talebi değerlendiren UKOME heyeti, 10 ile 12 arasında zam yapılmasına karar kılmıştı. 25 KURUŞ ZAM GELDİ Bu toplantının ardından kent içi ulaşımda yeni ve zamlı tarife üzerinde anlaşmaya varıldı. Alınan zam kararı sonrasında 2.5 TL olan şehir içi taşıma ücreti 2.75 TL’ye yükseltildi. 1,50 TL olan tramvay ücreti ise 1,75 TL’ye çıkarıldı. Zamlı tarifenin öğrenci ve indirimli binişlerine yansıtılmayacağı açıklandı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 25 kuruşluk zam kararını onaylamasının ardından yeni tarifeye dünden itibaren geçildi “GİDERLERİMİZ FAZLA ”Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Zamlar konusunda yapacak bir şeyimiz yok. Üniversitenin raporu doğrultusunda bu kadar zam almamız uygun görüldü. Fazla zamda gözümüz yok ama giderlerimiz çok fazla. Mazota gelen zam, otobüs fiyatları ve diğer giderleri karşılamakta sıkıntı çekiyoruz. Zam oranı düşük olsa da her yıl yapılıyor olması içimizi rahatlatıyor” dedi.
Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin 28 Haziran’da yaptığı toplantıda alınan şehir içi toplu ulaşım zammı dünden itibaren yürürlüğe konuldu. Toplu taşımayı kullanan vatandaşlar artık 25 kuruş daha fazla ödeme yapacak.

Kocaeli’de 28 Haziran Perşembe günü yapılan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında kent ulaşımı için zam kararı alınmıştı. Sekapark Otel’de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt 15 zam talebinde bulunmuş, talebi değerlendiren UKOME heyeti, 10 ile 12 arasında zam yapılmasına karar kılmıştı.

25 KURUŞ ZAM GELDİ

Bu toplantının ardından kent içi ulaşımda yeni ve zamlı tarife üzerinde anlaşmaya varıldı. Alınan zam kararı sonrasında 2.5 TL olan şehir içi taşıma ücreti 2.75 TL’ye yükseltildi. 1,50 TL olan tramvay ücreti ise 1,75 TL’ye çıkarıldı. Zamlı tarifenin öğrenci ve indirimli binişlerine yansıtılmayacağı açıklandı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 25 kuruşluk zam kararını onaylamasının ardından yeni tarifeye dünden itibaren geçildi

“GİDERLERİMİZ FAZLA

”Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Zamlar konusunda yapacak bir şeyimiz yok. Üniversitenin raporu doğrultusunda bu kadar zam almamız uygun görüldü. Fazla zamda gözümüz yok ama giderlerimiz çok fazla. Mazota gelen zam, otobüs fiyatları ve diğer giderleri karşılamakta sıkıntı çekiyoruz. Zam oranı düşük olsa da her yıl yapılıyor olması içimizi rahatlatıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.