19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ulaşımda temassız kart dönemi başladı

Kocaeli 20.12.2016 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ulaşımda temassız kart dönemi başladı

Büyükşehir, Kent Kart ve Mastercard işbirliği ile temassız kartlarla seyahat özelliği artık Kocaeli’de kullanılacak

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kent Kart ve Mastercard işbirliği ile gerçekleştirilen toplu taşımada temassız geçiş sağlayacak projenin basın toplantısı Ramada Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz, Mastercard Genel Müdür Yardımcısı Onur Kurşun, Kent Kart Genel Müdür Yardımcısı Burak Peksoy ve ulaşım kooperatiflerinin başkanları katıldı.   TEMASSIZ GEÇİŞ SAĞLAYACAK Kent Kart ile yapılan proje doğrultusunda Kocaeli genelinde kullanılan Kent Kart uygulamasında artık temassız Mastercard sahipleri direk kartlarını okutarak geçiş yapabilecekler. Ayrıca bu kapsamda  bütün Mastercard temassız özelliğine sahip kartlar pazartesi günleri bir gidiş bir geliş olmak üzere iki defa ücretsiz binebilecek. Bu ücretin tamamı Mastercard tarafından karşılanarak kooperatiflere dağıtılacak.   DAHA AZ NAKİT İHTİYACI Toplantıda Mastercard’ın Kocaeli’de getirdiği temassız özelliği anlatan  Kurşun, ‘’Vatandaşlar nakit ihtiyacı duymadan kolayca işlem yapacaklar. Biz de çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik ve temassız özellik ile Kocaeli’de toplu taşımayı kullanabilme özelliği için çalıştık. Bu çalışmada yanımızda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kent Kart’a teşekkür ederken projenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ diye konuştu.   KOCAELİ İLE ÇALIŞMAK KEYİFLİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaktan oldukça memnun olduğunu belirten Kent Kart Genel Müdür Yardımcısı Burak Peksoy, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uzun yıllardır başarı ile çalışıyoruz. Bugün bu proje ile yolcularımızın daha rahat bir şekilde seyahat etmeleri için çalışıyoruz. Projenin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ‘’ dedi.   KONFORLU ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ Kocaeli’de her geçen gün daha konforlu ulaşım için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar, ‘’Kocaeli’de yapılan çalışmalar ile çok konforlu bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar vatandaşların daha rahat seyahat etmeleri için yapılıyor. Kent Kart ve Mastercard bu çalışma ile konforumuzu bir derece daha arttırdı. Çalışmalarından ve katkılarından dolayı her iki kuruluşa da teşekkür ediyor, projenin Kocaeli’ye hayırlı olmasını diliyorum‘’ dedi. Ayrıca program sonrasında Kumbar’a, Mastercard tarafından plaket takdim edildi.
Büyükşehir, Kent Kart ve Mastercard işbirliği ile temassız kartlarla seyahat özelliği artık Kocaeli’de kullanılacak

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kent Kart ve Mastercard işbirliği ile gerçekleştirilen toplu taşımada temassız geçiş sağlayacak projenin basın toplantısı Ramada Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz, Mastercard Genel Müdür Yardımcısı Onur Kurşun, Kent Kart Genel Müdür Yardımcısı Burak Peksoy ve ulaşım kooperatiflerinin başkanları katıldı.

 

TEMASSIZ GEÇİŞ SAĞLAYACAK

Kent Kart ile yapılan proje doğrultusunda Kocaeli genelinde kullanılan Kent Kart uygulamasında artık temassız Mastercard sahipleri direk kartlarını okutarak geçiş yapabilecekler. Ayrıca bu kapsamda  bütün Mastercard temassız özelliğine sahip kartlar pazartesi günleri bir gidiş bir geliş olmak üzere iki defa ücretsiz binebilecek. Bu ücretin tamamı Mastercard tarafından karşılanarak kooperatiflere dağıtılacak.

 

DAHA AZ NAKİT İHTİYACI

Toplantıda Mastercard’ın Kocaeli’de getirdiği temassız özelliği anlatan  Kurşun, ‘’Vatandaşlar nakit ihtiyacı duymadan kolayca işlem yapacaklar. Biz de çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik ve temassız özellik ile Kocaeli’de toplu taşımayı kullanabilme özelliği için çalıştık. Bu çalışmada yanımızda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kent Kart’a teşekkür ederken projenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ diye konuştu.

 

KOCAELİ İLE ÇALIŞMAK KEYİFLİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaktan oldukça memnun olduğunu belirten Kent Kart Genel Müdür Yardımcısı Burak Peksoy, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uzun yıllardır başarı ile çalışıyoruz. Bugün bu proje ile yolcularımızın daha rahat bir şekilde seyahat etmeleri için çalışıyoruz. Projenin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ‘’ dedi.

 

KONFORLU ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kocaeli’de her geçen gün daha konforlu ulaşım için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar, ‘’Kocaeli’de yapılan çalışmalar ile çok konforlu bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar vatandaşların daha rahat seyahat etmeleri için yapılıyor. Kent Kart ve Mastercard bu çalışma ile konforumuzu bir derece daha arttırdı. Çalışmalarından ve katkılarından dolayı her iki kuruluşa da teşekkür ediyor, projenin Kocaeli’ye hayırlı olmasını diliyorum‘’ dedi. Ayrıca program sonrasında Kumbar’a, Mastercard tarafından plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.