UlaşımPark, TÜRSİD’i ağırladı!

Kocaeli 06.11.2019 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

UlaşımPark, TÜRSİD’i ağırladı!

TÜRSİD Hat ve Yapı Komisyonu 15’inci toplantısı, UlaşımPark ev sahipliğinde Kocaeli’de gerçekleşti. Toplantıya 9 farklı şehirden 21 kişi katıldı. Tüm Raylı Sistemler İşletmecileri Derneği(TÜRSİD) Hat ve Yapı Komisyonu 15’inci toplantısı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin çeşitli illerinden toplam 9 farklı şehirden 21 katılımcıyla gerçekleşen toplantıya Metro İstanbul A.Ş., Kayseri Ulaşım A.Ş., Burulaş, Antalya Ulaşım A.Ş., Eskişehir Estram, İzmir Metro, Gaziulaş, Samulaş ve Bugsaş Ankara katılım sağladı. TOPLANTIDA GENEL MÜDÜR KUMBAR KONUŞTU Ülkemizde faaliyet gösteren TÜRSİD toplantısının açılış konuşmasını UlaşımPark Genel Müdürü Salih Kumbar gerçekleştirdi. Açılış konuşmasında Genel Müdür Kumbar; “UlaşımPark olarak kentimizde böylesine önemli bir toplantının yapılması çok önemli” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Kumbar; yapılan toplantıda Akçaray’ın her gün daha fazla yol kat ettiğini ve gerçekleştirilen toplantıda sağlanacak bilgi alışverişi sayesinde, çalışanların buradan yeni bilgiler öğreneceğini ifade etti. Kumbar, bu bilgiler sayesinde bundan sonraki iş akışlarında daha rahat ve sistematik çalışmaların yapılabileceğini aktardı. “AKÇARAY EN BÜYÜK HİZMETLERDEN BİRİ” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Akçaray’ın en büyük hizmetlerden biri olduğunu ve yeni yapılacak uzatma hatları sayesinde de kent trafiğini fazlasıyla rahatlatacağını dile getiren Genel Müdür Kumbar, “UlaşımPark, kurulduğu günden bugüne 3 farklı işletmeciliğe sahip ve Kocaeli’nin toplu taşıma sektöründeki lokomotifi haline geldi” şeklinde konuştu.

TÜRSİD Hat ve Yapı Komisyonu 15’inci toplantısı, UlaşımPark ev sahipliğinde Kocaeli’de gerçekleşti. Toplantıya 9 farklı şehirden 21 kişi katıldı.

Tüm Raylı Sistemler İşletmecileri Derneği(TÜRSİD) Hat ve Yapı Komisyonu 15’inci toplantısı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin çeşitli illerinden toplam 9 farklı şehirden 21 katılımcıyla gerçekleşen toplantıya Metro İstanbul A.Ş., Kayseri Ulaşım A.Ş., Burulaş, Antalya Ulaşım A.Ş., Eskişehir Estram, İzmir Metro, Gaziulaş, Samulaş ve Bugsaş Ankara katılım sağladı.

TOPLANTIDA GENEL MÜDÜR KUMBAR KONUŞTU

Ülkemizde faaliyet gösteren TÜRSİD toplantısının açılış konuşmasını UlaşımPark Genel Müdürü Salih Kumbar gerçekleştirdi. Açılış konuşmasında Genel Müdür Kumbar; “UlaşımPark olarak kentimizde böylesine önemli bir toplantının yapılması çok önemli” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Kumbar; yapılan toplantıda Akçaray’ın her gün daha fazla yol kat ettiğini ve gerçekleştirilen toplantıda sağlanacak bilgi alışverişi sayesinde, çalışanların buradan yeni bilgiler öğreneceğini ifade etti. Kumbar, bu bilgiler sayesinde bundan sonraki iş akışlarında daha rahat ve sistematik çalışmaların yapılabileceğini aktardı.

“AKÇARAY EN BÜYÜK HİZMETLERDEN BİRİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Akçaray’ın en büyük hizmetlerden biri olduğunu ve yeni yapılacak uzatma hatları sayesinde de kent trafiğini fazlasıyla rahatlatacağını dile getiren Genel Müdür Kumbar, “UlaşımPark, kurulduğu günden bugüne 3 farklı işletmeciliğe sahip ve Kocaeli’nin toplu taşıma sektöründeki lokomotifi haline geldi” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.