GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

UlaşımPark, yolcu sağlığı için seferleri artırdı

Kocaeli 01.04.2020 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

UlaşımPark, yolcu sağlığı için seferleri artırdı

Kocaeli genelinde 208 araçla hizmet sağlayan UlaşımPark, 1 Nisan Çarşamba (bugün) itibarıyla otobüs sayısını 259’a yükseltti. Dünya genelinde yaygınlaşan koronavirüs(Covid-19) kapsamında otobüslerinde birçok önlem alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş., tüm Türkiye’de azaltılan otobüs seferlerinden farklı olarak seferlerini artırma kararı aldı. Yolcularının sağlığını düşünerek alınan karar doğrultusunda Kocaeli genelinde 208 araçla hizmet sağlayan UlaşımPark,1 Nisan (bugün) Çarşamba günü itibarıyla 259 araç ile Kocaelili vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlayacak. İNSANLAR OTOBÜS İÇİNDE SOSYAL MESAFEYİ KORUYABİLECEK Kocaeli genelinde tüm ilçelere hizmet sağlayan UlaşımPark alınan karar doğrultusunda 1 Nisan (bugün) itibarıyla 259 araçla Kocaelili vatandaşlara hizmet sağlayacak. Korona virüsün yaygınlaşması ve sosyal mesafeyi önlemek amacı ile birçok önlem alarak yolcuların temiz, güvenilir ve hijyenik bir ortamda seyahat etmesini sağlıyor. MESAFELİ KOLTUK UYGULAMASI İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge tarihinden bir gün sonra ivedi şekilde aksiyon alarak otobüslerinin tamamında mesafeli koltuk uygulamasını başlatan UlaşımPark, vatandaşların güvenliğini son derece önemsiyor. Mesafeli koltuk uygulaması ile ikili koltuklarda bir kişi seyahat edebiliyor. Bunun yanı sıra araçların ruhsatlarında yazan yolcu taşıma kapasitesinin yarısı kadar yolcu taşıyarak yolcuların hijyen bir ortamda seyahat etmesini sağlanıyor. OTOBÜSLER HER AKŞAM DEZENFEKTE EDİLİYOR UlaşımPark, sefere çıkan tüm otobüslerini tek tek dezenfekte ediyor. Sefer bitiminde, gün ortasında ve ihtiyaç halinde anlık müdahalelerle araçlarında dezenfeksiyon işlemi uyguluyor. Otobüslerin içi, dışı, el tutamakları, yer zemini, tavanları, sürücü kabini kısacası her noktası her gün son teknoloji ekipmanlarla dezenfekte ediliyor.

Kocaeli genelinde 208 araçla hizmet sağlayan UlaşımPark, 1 Nisan Çarşamba (bugün) itibarıyla otobüs sayısını 259’a yükseltti. Dünya genelinde yaygınlaşan koronavirüs(Covid-19) kapsamında otobüslerinde birçok önlem alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş., tüm Türkiye’de azaltılan otobüs seferlerinden farklı olarak seferlerini artırma kararı aldı. Yolcularının sağlığını düşünerek alınan karar doğrultusunda Kocaeli genelinde 208 araçla hizmet sağlayan UlaşımPark,1 Nisan (bugün) Çarşamba günü itibarıyla 259 araç ile Kocaelili vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlayacak.

İNSANLAR OTOBÜS İÇİNDE SOSYAL MESAFEYİ KORUYABİLECEK

Kocaeli genelinde tüm ilçelere hizmet sağlayan UlaşımPark alınan karar doğrultusunda 1 Nisan (bugün) itibarıyla 259 araçla Kocaelili vatandaşlara hizmet sağlayacak. Korona virüsün yaygınlaşması ve sosyal mesafeyi önlemek amacı ile birçok önlem alarak yolcuların temiz, güvenilir ve hijyenik bir ortamda seyahat etmesini sağlıyor.

MESAFELİ KOLTUK UYGULAMASI

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge tarihinden bir gün sonra ivedi şekilde aksiyon alarak otobüslerinin tamamında mesafeli koltuk uygulamasını başlatan UlaşımPark, vatandaşların güvenliğini son derece önemsiyor. Mesafeli koltuk uygulaması ile ikili koltuklarda bir kişi seyahat edebiliyor. Bunun yanı sıra araçların ruhsatlarında yazan yolcu taşıma kapasitesinin yarısı kadar yolcu taşıyarak yolcuların hijyen bir ortamda seyahat etmesini sağlanıyor.

OTOBÜSLER HER AKŞAM DEZENFEKTE EDİLİYOR

UlaşımPark, sefere çıkan tüm otobüslerini tek tek dezenfekte ediyor. Sefer bitiminde, gün ortasında ve ihtiyaç halinde anlık müdahalelerle araçlarında dezenfeksiyon işlemi uyguluyor. Otobüslerin içi, dışı, el tutamakları, yer zemini, tavanları, sürücü kabini kısacası her noktası her gün son teknoloji ekipmanlarla dezenfekte ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.