“Ülke futbolumuz bataklıkta”

Spor 26.12.2018 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Ülke futbolumuz bataklıkta”

“Ülke futbolumuz bataklıkta”

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına futbolcuların antrenmana çıkmaması nedeniyle rötarlı başlayan Gebzespor’da tecrübeli teknik direktör Alaettin Çiçek süreç ile ilgili yaptığı açıklamada, futbolcuların hak edişlerini istemeleri kadar doğal bir durumun olmadığını ancak antrenman boykotunun doğru bir tercih olmadığını savundu. ÜZÜM YEMEK Mİ, BAĞCIYI DÖVMEK Mİ? Antrenmana çıkmamanın profesyonelliğe aykırı olduğunu vurgulayan Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, “Burada akla ‘Üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?’ sorusu geliyor. Bana göre bunun cevabı üzüm yemek olmalı. Şu an ülkemizde bir çok kulüp sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ekmeğini bu işten kazanan futbolcuların fiziksel güçlerini ortaya koyma adına en önemli araç olan antrenmana çıkmamasını doğru bulmuyorum. Çalışmaktan uzak durmak olmaz. Şu an baktığımızda 6 eksik idmanımız var. Bu bizim için çok önemli bir kayıp. Hem fiziksel hem de mental anlamdaki eksikliğimizi gidermek adına daha fazla çalışacağız. Önemli olan hoşgörü ve sabır. Gebzespor’u iyi günler bekliyor. Bu kentin en önemli markası Gebzespor’a kentin ileri gelenlerinden destek bekliyoruz. Ülke futbolumuz üzülerek söylüyorum ki bataklıkta. Biz bataklıkta açan bir çiçek olmak istiyoruz” dedi.
“Ülke futbolumuz bataklıkta”

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına futbolcuların antrenmana çıkmaması nedeniyle rötarlı başlayan Gebzespor’da tecrübeli teknik direktör Alaettin Çiçek süreç ile ilgili yaptığı açıklamada, futbolcuların hak edişlerini istemeleri kadar doğal bir durumun olmadığını ancak antrenman boykotunun doğru bir tercih olmadığını savundu.

ÜZÜM YEMEK Mİ, BAĞCIYI DÖVMEK Mİ?

Antrenmana çıkmamanın profesyonelliğe aykırı olduğunu vurgulayan Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, “Burada akla ‘Üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?’ sorusu geliyor. Bana göre bunun cevabı üzüm yemek olmalı. Şu an ülkemizde bir çok kulüp sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ekmeğini bu işten kazanan futbolcuların fiziksel güçlerini ortaya koyma adına en önemli araç olan antrenmana çıkmamasını doğru bulmuyorum. Çalışmaktan uzak durmak olmaz. Şu an baktığımızda 6 eksik idmanımız var. Bu bizim için çok önemli bir kayıp. Hem fiziksel hem de mental anlamdaki eksikliğimizi gidermek adına daha fazla çalışacağız. Önemli olan hoşgörü ve sabır. Gebzespor’u iyi günler bekliyor. Bu kentin en önemli markası Gebzespor’a kentin ileri gelenlerinden destek bekliyoruz. Ülke futbolumuz üzülerek söylüyorum ki bataklıkta. Biz bataklıkta açan bir çiçek olmak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.