Ülke meselelerini bir kenara bıraktılar

Kocaeli 09.02.2016 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ülke meselelerini bir kenara bıraktılar

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, muhalefete yüklenerek, “Ülke meselelerini bir kenara bıraktılar” dedi

SİYASİ MESELE PEŞİNDELER Meclis gündeminin çok yoğun olduğunu ifade eden Milletvekili Katırcıoğlu, "AK Parti, teşkilatlarımızla birlikte üzerine düşen görevi laiki ile yerine getiriyor. Bizler aldığımız her görevin üstesinden geldik. Ülkemizin ve milletimizin selameti, huzuru için hep birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülke meselelerinde hep birlikte bir araya gelmeliyiz. Birbirimize destek olmalıyız ama bunu muhalefet partilerinden göremedik. Ülke meselesini bir kenara bırakmışlar" dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, muhalefete yüklenerek, “Ülke meselelerini bir kenara bıraktılar” dedi

SİYASİ MESELE PEŞİNDELER

Meclis gündeminin çok yoğun olduğunu ifade eden Milletvekili Katırcıoğlu, "AK Parti, teşkilatlarımızla birlikte üzerine düşen görevi laiki ile yerine getiriyor. Bizler aldığımız her görevin üstesinden geldik. Ülkemizin ve milletimizin selameti, huzuru için hep birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülke meselelerinde hep birlikte bir araya gelmeliyiz. Birbirimize destek olmalıyız ama bunu muhalefet partilerinden göremedik. Ülke meselesini bir kenara bırakmışlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.