Ülkü Ocakları Darıca’dan İdam İmzası

Darıca 12.03.2018 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkü Ocakları Darıca’dan İdam İmzası

Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanlığı Tecavüz suçu işlediği kesinleşen kişilerin ‘İdam’ cezası ile cezalandırılması için imza kampanyası başlattı.

Başlatılan imza kampanyası ile ilgili bir basın açıklaması yapan Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ferhat Ertürk, “Her geçen gün ahlâk çöküntüsünün yaşandığı ve gün geçtikçe insanlığa sığmayacak ve mide bulandıracak taciz ve tecavüz olayları Türkiye’mizde meydana gelmekte. Tecavüz suçu işlediği kesinleşen kişilerin ‘İdam’ cezası ile cezalandırılması, vicdan sahibi her insanın beklentisidir ve devletimizin idarecileri bu konuda çalışma yapmayı kendilerine asli görev olarak görmeleri beklentimizdir. İDAM İLE CEZALANDIRILSINLAR Türk milleti olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi yöneten idarecilerimizden ve PKK Terör Örgütüyle arasına mesafe koymuş siyasi partilerimizden beklentimiz; Bu terör örgütüne bariz destek veren, TBMM'de ve dışında propagandasını yapan, kamuya açık alanlarda kucaklaşmaya varacak derecede apaçık ihanet sergileyen; askerimizin, polisimizin, sivillerimizin canına kasteden; devletimizin varlığını, milletimizin bütünlüğünü tehdit eden bu canilere destek verip, devletimizden milletvekili maaşı alan bu hainlerin de OHAL kapsamında çıkarılacak bir Kanun Hükmünde Kararname (KHK) sayesinde ‘İdam’ ile cezalandırılmasını istiyoruz.” dedi.
Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanlığı Tecavüz suçu işlediği kesinleşen kişilerin ‘İdam’ cezası ile cezalandırılması için imza kampanyası başlattı.

Başlatılan imza kampanyası ile ilgili bir basın açıklaması yapan Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ferhat Ertürk, “Her geçen gün ahlâk çöküntüsünün yaşandığı ve gün geçtikçe insanlığa sığmayacak ve mide bulandıracak taciz ve tecavüz olayları Türkiye’mizde meydana gelmekte. Tecavüz suçu işlediği kesinleşen kişilerin ‘İdam’ cezası ile cezalandırılması, vicdan sahibi her insanın beklentisidir ve devletimizin idarecileri bu konuda çalışma yapmayı kendilerine asli görev olarak görmeleri beklentimizdir.

İDAM İLE CEZALANDIRILSINLAR

Türk milleti olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi yöneten idarecilerimizden ve PKK Terör Örgütüyle arasına mesafe koymuş siyasi partilerimizden beklentimiz; Bu terör örgütüne bariz destek veren, TBMM'de ve dışında propagandasını yapan, kamuya açık alanlarda kucaklaşmaya varacak derecede apaçık ihanet sergileyen; askerimizin, polisimizin, sivillerimizin canına kasteden; devletimizin varlığını, milletimizin bütünlüğünü tehdit eden bu canilere destek verip, devletimizden milletvekili maaşı alan bu hainlerin de OHAL kapsamında çıkarılacak bir Kanun Hükmünde Kararname (KHK) sayesinde ‘İdam’ ile cezalandırılmasını istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.