Ülkü Ocakları Kocaeli birinci oldu!

Kocaeli 30.10.2017 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkü Ocakları Kocaeli birinci oldu!

Ülkü Ocakları Genel Merkezinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu kısa film yarışması sonuçlandı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu kısa film yarışması sonuçlandı. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Melikşah Taşkın gerek sosyal faaliyetler, gerek eğitim çalışmaları ve en çokta başarıları açısından kendinden sıkça söz ettirdiklerini belirterek, bir Kocaelili olarak hem Kocaeli halkını hem de ülkücü camiayı Türkiye geneli yapılan film yarışmasında birinci olarak bir kez daha gururlandırdıklarını belirtti.  Kısa film konusu “uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele” idi. KOCAELİ FARKINI GÖSTERDİ Ülkü Ocaklarının düzenlediği kısa film yarışmasın da son 5 e kalan filmler milliyetçi hareket partisi genel merkezin de bulunan şehit gün sazak konferans salonun da üniversitede ki öğretim görevlilerinden oluşan jüri tarafından izlenip değerlendirildi. Program da Ülkü Ocakları Genel başkanı Olcay Kılavuz bey, MHP Genel başkan yardımcısı Emin Haluk Ayhan, millet vekillerinden Mehmet Parsak, Ruhi Ersoy, Oktay Vural, Ülkü Ocakları genel merkez yöneticileri ve birçok ülkücü genç salon da yer aldı. Oylama sonucunda diğer illerin tümünü arkada bırakan Kocaeli Ülkü Ocakları, ‘Asil kan vatan borcu’ isimli film ile birinci oldu.  Ödül töreninde MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli tebrik ederek,  Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz da ödülü takdim etti.
Ülkü Ocakları Genel Merkezinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu kısa film yarışması sonuçlandı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezinin Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu kısa film yarışması sonuçlandı. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Melikşah Taşkın gerek sosyal faaliyetler, gerek eğitim çalışmaları ve en çokta başarıları açısından kendinden sıkça söz ettirdiklerini belirterek, bir Kocaelili olarak hem Kocaeli halkını hem de ülkücü camiayı Türkiye geneli yapılan film yarışmasında birinci olarak bir kez daha gururlandırdıklarını belirtti.  Kısa film konusu “uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele” idi.

KOCAELİ FARKINI GÖSTERDİ

Ülkü Ocaklarının düzenlediği kısa film yarışmasın da son 5 e kalan filmler milliyetçi hareket partisi genel merkezin de bulunan şehit gün sazak konferans salonun da üniversitede ki öğretim görevlilerinden oluşan jüri tarafından izlenip değerlendirildi. Program da Ülkü Ocakları Genel başkanı Olcay Kılavuz bey, MHP Genel başkan yardımcısı Emin Haluk Ayhan, millet vekillerinden Mehmet Parsak, Ruhi Ersoy, Oktay Vural, Ülkü Ocakları genel merkez yöneticileri ve birçok ülkücü genç salon da yer aldı. Oylama sonucunda diğer illerin tümünü arkada bırakan Kocaeli Ülkü Ocakları, ‘Asil kan vatan borcu’ isimli film ile birinci oldu.  Ödül töreninde MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli tebrik ederek,  Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz da ödülü takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.