Ülkü Ocakları’ndan, ücretsiz kurs!

Kocaeli 31.10.2018 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ülkü Ocakları’ndan, ücretsiz kurs!

Kocaeli Ülkü Ocakları, “Anadolu’nun renkleri ‘Ülkü Ocakları’nda buluşuyor’ sloganı ile ücretsiz halk oyunları kursu açıyor.

Şehitlerimizin adını yaşatacak etkinliklere imza atarak kısa sürede adından söz ettiren Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, sanatsal ve kültürel projeleri de hayata geçirmeye devam ediyor. Türk gençlerinin yerinin sokaklar, kaderlerinin uyuşturucu madde bağımlılığı olmadığını dile getiren Kocaeli Ülkü Ocakları, bu kapsamda gençlere yönelik yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. ÇOCUK VE YETİŞKİN GRUBU OLARAK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLECEK “Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur” diyerek Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ne vurgu yapan Başkan Özkara, “Anadolu’nun renkleri ‘Ocak’ta buluşuyor” sloganı ile başlayacak olan ücretsiz halk oyunları kursuyla ilgili bilgi de vererek, “Uzman halk oyunları eğitmenleri eşliğinde şimdilik Ege ve Kafkas yöresine ait oyunların kursu açılacak. Kocaeli Ülkü Ocakları bünyesinde başlayacak olan kursların çocuk ve yetişkin grubu olmak üzere çalışmaları yürütülecek. Ücretsiz halk oyunları kursuna katılmak isteyenler detaylı bilgi ve kayıt için 0535 748 32 05 nolu telefondan Abdullah Cevahir’e ya da 0554 138 73 67 nolu telefondan Enes Özgüler’e ulaşabilirsiniz.” dedi.  
Kocaeli Ülkü Ocakları, “Anadolu’nun renkleri ‘Ülkü Ocakları’nda buluşuyor’ sloganı ile ücretsiz halk oyunları kursu açıyor.

Şehitlerimizin adını yaşatacak etkinliklere imza atarak kısa sürede adından söz ettiren Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, sanatsal ve kültürel projeleri de hayata geçirmeye devam ediyor. Türk gençlerinin yerinin sokaklar, kaderlerinin uyuşturucu madde bağımlılığı olmadığını dile getiren Kocaeli Ülkü Ocakları, bu kapsamda gençlere yönelik yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

ÇOCUK VE YETİŞKİN GRUBU OLARAK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLECEK

“Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur” diyerek Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ne vurgu yapan Başkan Özkara, “Anadolu’nun renkleri ‘Ocak’ta buluşuyor” sloganı ile başlayacak olan ücretsiz halk oyunları kursuyla ilgili bilgi de vererek, “Uzman halk oyunları eğitmenleri eşliğinde şimdilik Ege ve Kafkas yöresine ait oyunların kursu açılacak. Kocaeli Ülkü Ocakları bünyesinde başlayacak olan kursların çocuk ve yetişkin grubu olmak üzere çalışmaları yürütülecek. Ücretsiz halk oyunları kursuna katılmak isteyenler detaylı bilgi ve kayıt için 0535 748 32 05 nolu telefondan Abdullah Cevahir’e ya da 0554 138 73 67 nolu telefondan Enes Özgüler’e ulaşabilirsiniz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.