Ülkü Ocakları Şehitleri unutmadı!

Kocaeli 12.12.2016 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ülkü Ocakları Şehitleri unutmadı!

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Mevlid Kandili Sebebiyle ve İstanbul'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kocaeli genelindeki tüm Ülkü Ocaklarında Kur-An'ı Kerim okuttu. Türk Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal'ın Konuşmacı olarak katıldığı programda Numan Uysal Peygamber Efendimizin yaşantısını ve yönetim anlayışından örnekler vermiştir. Ülkü Ocakları İl Başkanı Melikşah Taşkın İse program sonunda yaptığı konuşmada; İstanbul’da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimizin mekânı cennet olsun, onlar peygamberlikten sonraki en yüksek mertebeye ulaştılar, cennette peygamberimize komşu oldular. Terör Örgütü ise Her Zamanki Kahpeliğini Yaptı. Devletimizin En Kısa Sürede Teröre Destek Verenlere ve Teröristlere Darbe Üstüne Darbe Vuracağından Şüphemiz Yoktur. Geçmişte açılım safsatalarıyla terör örgütlerinin cesaret ve militan kazandığını kendileri dahi kabul etmektedir. Ülkeyi yönetenler umarım aynı hataya tekrar düşmezler. Türkiye terörle mücadelede yeni bir döneme giriyor. Bu süreçte üniversitelerde provokasyon olayları yaşanacaktır. Çok dikkat etmelisiniz. Provokasyonlara kesinlikle gelmeyiniz" Diyerek Ülkücü gençleri uyardıktan sonra programa katılanların mevlit kandilini kutladı.  

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Mevlid Kandili Sebebiyle ve İstanbul'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kocaeli genelindeki tüm Ülkü Ocaklarında Kur-An'ı Kerim okuttu.

Türk Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal'ın Konuşmacı olarak katıldığı programda Numan Uysal Peygamber Efendimizin yaşantısını ve yönetim anlayışından örnekler vermiştir.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Melikşah Taşkın İse program sonunda yaptığı konuşmada; İstanbul’da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimizin mekânı cennet olsun, onlar peygamberlikten sonraki en yüksek mertebeye ulaştılar, cennette peygamberimize komşu oldular. Terör Örgütü ise Her Zamanki Kahpeliğini Yaptı. Devletimizin En Kısa Sürede Teröre Destek Verenlere ve Teröristlere Darbe Üstüne Darbe Vuracağından Şüphemiz Yoktur. Geçmişte açılım safsatalarıyla terör örgütlerinin cesaret ve militan kazandığını kendileri dahi kabul etmektedir. Ülkeyi yönetenler umarım aynı hataya tekrar düşmezler. Türkiye terörle mücadelede yeni bir döneme giriyor. Bu süreçte üniversitelerde provokasyon olayları yaşanacaktır. Çok dikkat etmelisiniz. Provokasyonlara kesinlikle gelmeyiniz" Diyerek Ülkücü gençleri uyardıktan sonra programa katılanların mevlit kandilini kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.