19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ülkü Ocaklarında Hürriyetçilik Semineri!

Kocaeli 13.01.2017 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkü Ocaklarında Hürriyetçilik Semineri!

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Olarak her hafta düzenli bir şekilde yürüttüğümüz eğitim seminerlerinde bu hafta İl Başkan Yardımcısı Kemal Okur tarafından 9 Işık Doktrin’den Hürriyetçilik Ve Şahsiyetçilik Doktrinini İşlemiştir.

“İNSANLAR İÇİN MUTLULUK HÜR OLMAYA BAĞLI” İl Başkan Yardımcısı Kemal Okur, “İnsanlar için mutluluk her şeyden önce hür olmaya bağlıdır. İnsanlığı aşağılatan en tiksindirici hâl insanların köle olmaları, köle yapılmalarıdır. Biz millî doktrin dokuz ışık’ta ne başkalarını uşak olarak kullanmayı, ne de başkalarına uşak olmayı kabul eden bir görüşü esas almış bulunmaktayız. İnsanları aşağılatan, en tiksindirici hâl olan, köleliğe karşıyız. Türk milletinin, Türk toplumunun her manada özgür olmasıyla mutlu olacağına, yükselebileceğine inanmaktayız. Bu bakımdan her ne bahane ile olursa olsun, her ne isim altında olursa olsun insanları hürriyetsizliğe sürükleyen her çeşit davranışa karşıyız. Hürriyet derken sadece siyasî hürriyeti değil, ekonomik hürriyeti, sosyal hürriyeti, ilim hürriyetini, kısacası İnsan Hakları Beyannamesi’nde ve Birleşmiş Milletler Anayasası’nda ifadesini bulan tüm hürriyetleri bir bütün olarak kastetmekteyiz.”  Dedi. Okur ayrıca, “Seminer programı sonunda şehitlerimiz için Kuran’ı Kerim okunurken, katılan ortaöğretim teşkilatına teşekkür ederiz.” Dedi.
Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Olarak her hafta düzenli bir şekilde yürüttüğümüz eğitim seminerlerinde bu hafta İl Başkan Yardımcısı Kemal Okur tarafından 9 Işık Doktrin’den Hürriyetçilik Ve Şahsiyetçilik Doktrinini İşlemiştir.

“İNSANLAR İÇİN MUTLULUK HÜR OLMAYA BAĞLI”

İl Başkan Yardımcısı Kemal Okur, “İnsanlar için mutluluk her şeyden önce hür olmaya bağlıdır. İnsanlığı aşağılatan en tiksindirici hâl insanların köle olmaları, köle yapılmalarıdır. Biz millî doktrin dokuz ışık’ta ne başkalarını uşak olarak kullanmayı, ne de başkalarına uşak olmayı kabul eden bir görüşü esas almış bulunmaktayız. İnsanları aşağılatan, en tiksindirici hâl olan, köleliğe karşıyız. Türk milletinin, Türk toplumunun her manada özgür olmasıyla mutlu olacağına, yükselebileceğine inanmaktayız. Bu bakımdan her ne bahane ile olursa olsun, her ne isim altında olursa olsun insanları hürriyetsizliğe sürükleyen her çeşit davranışa karşıyız. Hürriyet derken sadece siyasî hürriyeti değil, ekonomik hürriyeti, sosyal hürriyeti, ilim hürriyetini, kısacası İnsan Hakları Beyannamesi’nde ve Birleşmiş Milletler Anayasası’nda ifadesini bulan tüm hürriyetleri bir bütün olarak kastetmekteyiz.”  Dedi. Okur ayrıca, “Seminer programı sonunda şehitlerimiz için Kuran’ı Kerim okunurken, katılan ortaöğretim teşkilatına teşekkür ederiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.