Ülkücü gençler, bilinçli nesil için çalışıyor!

Kocaeli 27.09.2019 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ülkücü gençler, bilinçli nesil için çalışıyor!

Kocaeli Ülkü Ocakları, olağan aylık İl Yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, "Kocaeli Ülkü Ocakları olarak eğitimli ve bilinçli bir Türk Gençliği için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” Kocaeli Ülkü Ocakları, olağan aylık İl Yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda, önümüzdeki dönemde planlanan etkinlikler ve teşkilatlar hakkında istişarede bulunuldu. Toplantı sonrası konuşan Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, "Kocaeli Ülkü Ocakları olarak eğitimli ve bilinçli bir Türk Gençliği için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu bağlamda haftalık olarak tüm ilçelerimizle birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz satranç kurslarımız, klasik eser okuma saatlerimiz, münazara etkinliklerimiz, film-belgesel izlemelerimiz devam etmektedir. Son olarak düzenlemeye başladığımız folklor kursumuz İl Binamızda gerçekleşmektedir. Bundan sonraki dönemde de Kocaeli Ülkü Ocakları olarak yeni etkinlikler düzenleyerek Türk Gençliği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kocaeli Ülkü Ocakları, olağan aylık İl Yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, "Kocaeli Ülkü Ocakları olarak eğitimli ve bilinçli bir Türk Gençliği için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”

Kocaeli Ülkü Ocakları, olağan aylık İl Yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda, önümüzdeki dönemde planlanan etkinlikler ve teşkilatlar hakkında istişarede bulunuldu. Toplantı sonrası konuşan Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, "Kocaeli Ülkü Ocakları olarak eğitimli ve bilinçli bir Türk Gençliği için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu bağlamda haftalık olarak tüm ilçelerimizle birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz satranç kurslarımız, klasik eser okuma saatlerimiz, münazara etkinliklerimiz, film-belgesel izlemelerimiz devam etmektedir. Son olarak düzenlemeye başladığımız folklor kursumuz İl Binamızda gerçekleşmektedir. Bundan sonraki dönemde de Kocaeli Ülkü Ocakları olarak yeni etkinlikler düzenleyerek Türk Gençliği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.