19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ülkücü gençler Darıca’da sahaya indi!

Siyaset 24.10.2019 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ülkücü gençler Darıca’da sahaya indi!

Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk, Kocaeli Ülkü ocakları Başkanı Av.Yunus Emre KURT ile birlikte Darıca’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, ziyaretlerine devam ediyor. İl genelinde gerçekleştirdiği seri ziyaretlere hız kesmeden devam eden Kurt, Darıca’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk ile birlikte Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Gül ve Yardımcısı Yüksel Akbıyık’ı, Darıca Denizyıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü BARIŞ Şimdi'yi, ziyaret ederek okullar hakkında bilgi aldı. OĞUZ VE ÜNALDI’YA GİTTİ Okul ziyaretlerinin ardından Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'u ziyaret eden Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk Darıca’nın eğitim düzeyi hakkında konuştular. Ardından Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı’yı ziyaret eden Kurt ve beraberindekiler Kocaeli Ülkü Ocakları’nın çalışmalarından bahsederek, yapılması planlanan etkinliklerle ilgili bilgi vererek hediyelerini takdim etti. ESNAFLARI GEZDİLER Protokol ziyaretlerinin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kurt ve beraberindekiler ziyaretlerde vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, , esnaf ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkücü gençler olarak ilçelerimizde esnaf ziyaretlerimize başladık. Ziyaretlerimizde Darıca’daki esnaflarımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini dinledik ve not aldık. İnşallah esnaflarımızın bu sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini yetkililerle paylaşacağız. Çözüme kavuşturduklarımızı esnaflarımıza ileteceğiz. Geçtiğimiz günlerde Gebze’de sahaya inmiştik önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimizde esnaf ve protokol ziyaretlerimize devam edeceğiz'' dedi.            
Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk, Kocaeli Ülkü ocakları Başkanı Av.Yunus Emre KURT ile birlikte Darıca’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, ziyaretlerine devam ediyor. İl genelinde gerçekleştirdiği seri ziyaretlere hız kesmeden devam eden Kurt, Darıca’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk ile birlikte Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Gül ve Yardımcısı Yüksel Akbıyık’ı, Darıca Denizyıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü BARIŞ Şimdi'yi, ziyaret ederek okullar hakkında bilgi aldı.

OĞUZ VE ÜNALDI’YA GİTTİ

Okul ziyaretlerinin ardından Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'u ziyaret eden Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk Darıca’nın eğitim düzeyi hakkında konuştular. Ardından Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Eray Ünaldı’yı ziyaret eden Kurt ve beraberindekiler Kocaeli Ülkü Ocakları’nın çalışmalarından bahsederek, yapılması planlanan etkinliklerle ilgili bilgi vererek hediyelerini takdim etti.

ESNAFLARI GEZDİLER

Protokol ziyaretlerinin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kurt ve beraberindekiler ziyaretlerde vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, , esnaf ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkücü gençler olarak ilçelerimizde esnaf ziyaretlerimize başladık. Ziyaretlerimizde Darıca’daki esnaflarımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini dinledik ve not aldık. İnşallah esnaflarımızın bu sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini yetkililerle paylaşacağız. Çözüme kavuşturduklarımızı esnaflarımıza ileteceğiz. Geçtiğimiz günlerde Gebze’de sahaya inmiştik önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimizde esnaf ve protokol ziyaretlerimize devam edeceğiz'' dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.