Ülkücü Gençler kampa girecek!

Kocaeli 31.01.2017 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkücü Gençler kampa girecek!

Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından bu yıl ilk kez eğitim kampı düzenleniyor. Ülkü Ocakları, bu yıl ilimizde ilklere imza atmayı sürdürüyor.

  Kocaeli Ülkü Ocağı Başkanı Melikşah Taşkın ve yönetimi tarafından bu yıl ilk kez ilimizde üniversite öğrencilerine yönelik eğitim kampı düzenlenecek. 17-18-19 Şubat tarihleri arasında Başiskele’de bulunan Diriliş Kampı’nda düzenlenecek olan eğitim kampına 320 kişi katılım sağlayabilecek.   TÜRKÜLER SÖYLEYECEKLER Kampın bir gününe konuşmacı olarak Kocaeli Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da katılacak, öğrencilere seminer verecek. Sabah namazı ile başlayacak olan kampta öğrenciler eğitimin yanı sıra paintball oynayacak, okçulukta yarışacak. Gecenin finalinde ise ülkücüler, soğuğa rağmen türküler söyleyecek ve marşlar okuyacak. Ülkücüler, ayrıca 5 Mart’ta şehit Yılmaz Taşkın adına düzenlenen bilgi yarışmasında da terk dökecek.   
Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından bu yıl ilk kez eğitim kampı düzenleniyor. Ülkü Ocakları, bu yıl ilimizde ilklere imza atmayı sürdürüyor.

 

Kocaeli Ülkü Ocağı Başkanı Melikşah Taşkın ve yönetimi tarafından bu yıl ilk kez ilimizde üniversite öğrencilerine yönelik eğitim kampı düzenlenecek. 17-18-19 Şubat tarihleri arasında Başiskele’de bulunan Diriliş Kampı’nda düzenlenecek olan eğitim kampına 320 kişi katılım sağlayabilecek.  

TÜRKÜLER SÖYLEYECEKLER

Kampın bir gününe konuşmacı olarak Kocaeli Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da katılacak, öğrencilere seminer verecek. Sabah namazı ile başlayacak olan kampta öğrenciler eğitimin yanı sıra paintball oynayacak, okçulukta yarışacak. Gecenin finalinde ise ülkücüler, soğuğa rağmen türküler söyleyecek ve marşlar okuyacak. Ülkücüler, ayrıca 5 Mart’ta şehit Yılmaz Taşkın adına düzenlenen bilgi yarışmasında da terk dökecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.