19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ülkücü Gençlerden Büyük Duyarlılık

Siyaset 11.02.2018 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkücü Gençlerden Büyük Duyarlılık

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Mardin’den gelen yardım çağrılarına cevap vermeye devam ediyor.

Daha önce Bingöl’den gelen yardım çağrılarına da kayıtsız kalmayan Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ‘Çocuklar Üşümesin’ diyerek Mardin’deki köy okullarına kışlık giyecek ve kırtasiye malzemeleri gönderdi. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara sosyal sorumluluk bilincine önem verdiğini belirterek, “Biz Elhamdülillah Müslüman Elhamdülillah Türk’üz. Hem dini olarak hem de kültürel olarak yardım eli uzatmak gedikleri eksikleri gidermek boynumuzun borcudur. ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK Şahsi olarak bunu böyle benimsemiş olmam da ki en büyük etken ülkü ocaklarıdır küçüklüğümüzden beri hep ülkü ocakları iyiliği, paklığı, yardım etmeyi, hakkı, hukuku öğretti. İlçe başkanlıklarımız da kampanyaları başlattığımız günlerden itibaren desteklerini bu süreçlerde esirgemedi. Hepsine teşekkür ediyorum. Ocağımızın yapısı iyilik üzerine kuruludur, ondan sebep elimizden geldiğince bu tarz çalışmalara hız kesmeden devam edilecektir.” dedi.  
Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Mardin’den gelen yardım çağrılarına cevap vermeye devam ediyor.

Daha önce Bingöl’den gelen yardım çağrılarına da kayıtsız kalmayan Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ‘Çocuklar Üşümesin’ diyerek Mardin’deki köy okullarına kışlık giyecek ve kırtasiye malzemeleri gönderdi. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara sosyal sorumluluk bilincine önem verdiğini belirterek, “Biz Elhamdülillah Müslüman Elhamdülillah Türk’üz. Hem dini olarak hem de kültürel olarak yardım eli uzatmak gedikleri eksikleri gidermek boynumuzun borcudur.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Şahsi olarak bunu böyle benimsemiş olmam da ki en büyük etken ülkü ocaklarıdır küçüklüğümüzden beri hep ülkü ocakları iyiliği, paklığı, yardım etmeyi, hakkı, hukuku öğretti. İlçe başkanlıklarımız da kampanyaları başlattığımız günlerden itibaren desteklerini bu süreçlerde esirgemedi. Hepsine teşekkür ediyorum. Ocağımızın yapısı iyilik üzerine kuruludur, ondan sebep elimizden geldiğince bu tarz çalışmalara hız kesmeden devam edilecektir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.