Ülkücüler eğitime hız verdi!

Gebze 27.10.2016 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ülkücüler eğitime hız verdi!

  Gebze Ülkü Ocağı’nda gençlere yönelik eğitim programları başladı. Gebze Ülkü Ocağı Eğitim Faaliyetleri kapsamında Erdem Bilgili tarafından "Türklük ve Türk Milliyetçiliği " konulu seminer düzenledi. Düzenlenen eğitim programına çok sayıda Ülkü gönüllüsü katıldı. Özellikle gençlerin programa olan ilgisi dikkatlerden kaçmazken, Başkan Özcan, “Gebze Ülkü Ocağı olarak bize verilen görevden sonra ağırlıklı olarak eğitim faaliyetlerine başladık. Perşembe akşamları tüm şehitlerimiz için mevlit okutuyoruz. Bunun dışında ocağa gelen gençlere de eğitimler veriyoruz. Erdem Bilgili hocamız tarafından geçtiğimiz gün ‘Türklük ve Türk Milliyetçiliği’ konulu seminerimizi gerçekleştirdik” dedi. MEVLİT OKUTULUYOR Başkan Özcan, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Türklük ve Türk Milliyetçiliği’ konulu seminerimize gençlerin ilgisi hayli yoğun oldu. Yine eğitim seminerlerimiz kapsamında da ‘İnsan ve İman’ konulu seminerimiz oldu. Bu seminerimize de gençlerin ilgisi ve alakaları hayli fazlaydı. Seminerin ardından başta 1979'da MHP Gebze İlçe Başkanı iken şehit edilen Yılmaz Taşkın olmak üzere bütün şehitlerimizin ruhuna okuduğumuz Kur'an-ı Kerim tilaveti ile programımız son buldu.”dedi.

 

Gebze Ülkü Ocağı’nda gençlere yönelik eğitim programları başladı. Gebze Ülkü Ocağı Eğitim Faaliyetleri kapsamında Erdem Bilgili tarafından "Türklük ve Türk Milliyetçiliği " konulu seminer düzenledi. Düzenlenen eğitim programına çok sayıda Ülkü gönüllüsü katıldı. Özellikle gençlerin programa olan ilgisi dikkatlerden kaçmazken, Başkan Özcan, “Gebze Ülkü Ocağı olarak bize verilen görevden sonra ağırlıklı olarak eğitim faaliyetlerine başladık. Perşembe akşamları tüm şehitlerimiz için mevlit okutuyoruz. Bunun dışında ocağa gelen gençlere de eğitimler veriyoruz. Erdem Bilgili hocamız tarafından geçtiğimiz gün ‘Türklük ve Türk Milliyetçiliği’ konulu seminerimizi gerçekleştirdik” dedi.

MEVLİT OKUTULUYOR

Başkan Özcan, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Türklük ve Türk Milliyetçiliği’ konulu seminerimize gençlerin ilgisi hayli yoğun oldu. Yine eğitim seminerlerimiz kapsamında da ‘İnsan ve İman’ konulu seminerimiz oldu. Bu seminerimize de gençlerin ilgisi ve alakaları hayli fazlaydı. Seminerin ardından başta 1979'da MHP Gebze İlçe Başkanı iken şehit edilen Yılmaz Taşkın olmak üzere bütün şehitlerimizin ruhuna okuduğumuz Kur'an-ı Kerim tilaveti ile programımız son buldu.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.