Ülkücüler Nevruz’u kutlayacak

Gebze 17.03.2017 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkücüler Nevruz’u kutlayacak

Gebze’de bulunan ülkücüler bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan bir organizasyon ile Gebze 'de toplanarak Nevruz kutlaması yapacak. Ülkücü Hareketin sevilen isimlerinin öncülüğünü yapılacak organizasyona Kocaeli ve İstanbul’un yani sıra çevre il ve ilçelerden yoğun katılım bekleniyor. Nevruz kutlaması 25 Mart cumartesi günü saat:18.30’da Gebze Mutlukent Mahallesi’nde bulunan Toprak Düğün Salonu karşısında bulunan arazide yapılacak. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanacak. Ardından Kuranı Kerim Tilaveti, demir dövme, çeşitli yarışmalar,  Türküler ve Marşlar eşliğinde son bulacak.

Gebze’de bulunan ülkücüler bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan bir organizasyon ile Gebze 'de toplanarak Nevruz kutlaması yapacak.

Ülkücü Hareketin sevilen isimlerinin öncülüğünü yapılacak organizasyona Kocaeli ve İstanbul’un yani sıra çevre il ve ilçelerden yoğun katılım bekleniyor. Nevruz kutlaması 25 Mart cumartesi günü saat:18.30’da Gebze Mutlukent Mahallesi’nde bulunan Toprak Düğün Salonu karşısında bulunan arazide yapılacak. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanacak. Ardından Kuranı Kerim Tilaveti, demir dövme, çeşitli yarışmalar,  Türküler ve Marşlar eşliğinde son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.