Ülkücüler polisleri yalnız bırakmadı

Kocaeli 14.12.2016 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ülkücüler polisleri yalnız bırakmadı

  Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala ve yöneticileri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ndeki polisleri ziyaret ederek Mevlit Kandillerini kutladı. Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala ve Ozan Özocak ile birlikte önceki akşam Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü başta olmak üzere Polis Merkezi Amirliklerini ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala, "Başta İstanbul Beşiktaş’taki menfur saldırıda şahadet şerbetini içen yiğit vatan evlatlarının acılarına ortak olmak, gücümüz ve varlığımız nispetinde moral vermek ve polislerimizi Mevlit Kandilinin tebrik etmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. 'POLİSİMİZİN YANINDAYIZ' Ziyaretimiz esnasında nöbetleri başında olan memurlarımıza lokma tatlısı ikramında bulunduk. Milletler ölebildikleri kadar yaşarlar, her ne şart altında olursa olsun Ülkücüler olarak güvenlik güçlerimizin yanındayız, hainleri güldürmeyecek bu cennet vatanı böldürmeyeceğiz, acımız bir anımız bir, yüce Türk Milletinin başı sağ olsun, vatan sağ olsun. Ayrıca bu acılı günümüzde dahi olsa manevi hazzını yaşadığımız Mevlit Kandili'nin başta yüce Türk milleti olmak üzere Türk İslam coğrafyasına; sağlık huzur, bereket getirmesini diliyorum" dedi.    

 

Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala ve yöneticileri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ndeki polisleri ziyaret ederek Mevlit Kandillerini kutladı. Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala ve Ozan Özocak ile birlikte önceki akşam Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü başta olmak üzere Polis Merkezi Amirliklerini ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala, "Başta İstanbul Beşiktaş’taki menfur saldırıda şahadet şerbetini içen yiğit vatan evlatlarının acılarına ortak olmak, gücümüz ve varlığımız nispetinde moral vermek ve polislerimizi Mevlit Kandilinin tebrik etmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik.

'POLİSİMİZİN YANINDAYIZ'

Ziyaretimiz esnasında nöbetleri başında olan memurlarımıza lokma tatlısı ikramında bulunduk. Milletler ölebildikleri kadar yaşarlar, her ne şart altında olursa olsun Ülkücüler olarak güvenlik güçlerimizin yanındayız, hainleri güldürmeyecek bu cennet vatanı böldürmeyeceğiz, acımız bir anımız bir, yüce Türk Milletinin başı sağ olsun, vatan sağ olsun. Ayrıca bu acılı günümüzde dahi olsa manevi hazzını yaşadığımız Mevlit Kandili'nin başta yüce Türk milleti olmak üzere Türk İslam coğrafyasına; sağlık huzur, bereket getirmesini diliyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.