19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ülkücüler, 'sokak hayvanlarını' unutmuyor!

Darıca 10.01.2020 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ülkücüler, 'sokak hayvanlarını' unutmuyor!

Soğuk havalarda ısınmak amacıyla aracımıza sığınmış bir canlının bulunabileceğini unutmayalım” diyen Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk, “Vatandaşlarımızdan araçlarına binmeden önce kaputa vurmalarını rica ediyoruz” dedi. Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk, sokak havalarını unutmayarak, soğuk havalarda araçların kaputlarına sığınabileceklerini hatırlattı. Başkan Öztürk, sahipsiz hayvanların sorunlarının çözüme kavuşturulması, beslenme ve tedavi koşullarının iyileştirilmesine yönelik sokaklarda kurulu olacak şekilde yuva yapılmasını Darıca Belediyesi’nden talep ederken, Büyükşehir Belediyesinin Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası’nı kapsayacak şekilde sokak hayvanlarına yönelik yapılacak olan barınağında bir an önce yapılması gerektiğini özellikle kış aylarında bu durumun elzem olduğunu belirtti. “MAMA TAKVİYESİ YAPIYORUZ” Öztürk, sokakta bulunan hayvanlara gündelik olarak mama ve su yardımında bulunduklarını belirterek, “sokak hayvanlarımızın kışı bir nebze olsun rahat geçirebilmeleri için çalışmalarımızın devam edecektir. Emeği geçen arkadaşlarımızın hepsinden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Soğuk havalarda ısınmak amacıyla aracımıza sığınmış bir canlının bulunabileceğini unutmayalım” diyen Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk, “Vatandaşlarımızdan araçlarına binmeden önce kaputa vurmalarını rica ediyoruz” dedi.

Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk, sokak havalarını unutmayarak, soğuk havalarda araçların kaputlarına sığınabileceklerini hatırlattı. Başkan Öztürk, sahipsiz hayvanların sorunlarının çözüme kavuşturulması, beslenme ve tedavi koşullarının iyileştirilmesine yönelik sokaklarda kurulu olacak şekilde yuva yapılmasını Darıca Belediyesi’nden talep ederken, Büyükşehir Belediyesinin Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası’nı kapsayacak şekilde sokak hayvanlarına yönelik yapılacak olan barınağında bir an önce yapılması gerektiğini özellikle kış aylarında bu durumun elzem olduğunu belirtti.

“MAMA TAKVİYESİ YAPIYORUZ”

Öztürk, sokakta bulunan hayvanlara gündelik olarak mama ve su yardımında bulunduklarını belirterek, “sokak hayvanlarımızın kışı bir nebze olsun rahat geçirebilmeleri için çalışmalarımızın devam edecektir. Emeği geçen arkadaşlarımızın hepsinden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.