Ülkücülerden Mehmetçiğe destek!

Çayırova 15.10.2019 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ülkücülerden Mehmetçiğe destek!

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı Çayırova Şubesi'nin ortaklığında Barış Pınarı Harekatı'na destek için kan bağışı programı düzenlenecek. Kahraman ordumuz, Barış Pınarı Harekatı'na devam ediyor. Bölgemizde Mehmetçiğimize destek olma amaçlı programlar devam ederken, Çayırova'da da anlamlı bir etkinlik düzenlenecek. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı Çayırova Şubesi, ordumuza bir nebze destek olmak için kan bağışı düzenleyecek. Program hakkında görüş bildiren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, "MHP Çayırova, Ülkü Ocakları Çayırova ve Türk Kızılayı Çayırova Şubesi'nin organize ettiği, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 'Barış Pınarı' kapsamında sürdürdüğü şanlı ve azimli destanına bir nebze yardımcı olabilmek için kan bağışına destek olalım. Haydi Çayırova, şanlı Türk ordumuza kan vermeye" dedi. Pazar günü gerçekleşecek program Çayırova Fatih Caddesi'nde Vakıfbank yanında yapılacak. Saat 11.00 ile 17.30 arasında Çayırovalılar kan bağışı yapabilecek.  

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı Çayırova Şubesi'nin ortaklığında Barış Pınarı Harekatı'na destek için kan bağışı programı düzenlenecek.

Kahraman ordumuz, Barış Pınarı Harekatı'na devam ediyor. Bölgemizde Mehmetçiğimize destek olma amaçlı programlar devam ederken, Çayırova'da da anlamlı bir etkinlik düzenlenecek. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılayı Çayırova Şubesi, ordumuza bir nebze destek olmak için kan bağışı düzenleyecek. Program hakkında görüş bildiren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, "MHP Çayırova, Ülkü Ocakları Çayırova ve Türk Kızılayı Çayırova Şubesi'nin organize ettiği, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 'Barış Pınarı' kapsamında sürdürdüğü şanlı ve azimli destanına bir nebze yardımcı olabilmek için kan bağışına destek olalım. Haydi Çayırova, şanlı Türk ordumuza kan vermeye" dedi. Pazar günü gerçekleşecek program Çayırova Fatih Caddesi'nde Vakıfbank yanında yapılacak. Saat 11.00 ile 17.30 arasında Çayırovalılar kan bağışı yapabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.