Ülkücülerden o teklif yasası ile ilgili açıklama

Kocaeli 14.04.2020 - 19:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ülkücülerden o teklif yasası ile ilgili açıklama

Kocaeli ülkü ocakları başkanı yunus Emre kurt o teklif yasası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Kurt'un açıklaması;

Dün akşamdan itibaren TBMM’de TCK 103.madde (çocukların cinsel istismarı)‘ye geçici madde eklenmesine ilişkin teklifin kanunlaştığına ilişkin paylaşımlar yapılmaktadır. Bu bilgi tamamen gerçek dışıdır. Böyle bir teklif  adalet komisyonuna gelmemiş, mecliste görüşülmemiş, kanunlaşmamıştır. Kamuoyunun siyasi amaçlarla yanlış bilgi servis edenlere dikkat etmesi gerekmektedir.  Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av.Yunus Emre KURT
Kocaeli ülkü ocakları başkanı yunus Emre kurt o teklif yasası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Kurt'un açıklaması;

Dün akşamdan itibaren TBMM’de TCK 103.madde (çocukların cinsel istismarı)‘ye geçici madde eklenmesine ilişkin teklifin kanunlaştığına ilişkin paylaşımlar yapılmaktadır. Bu bilgi tamamen gerçek dışıdır. Böyle bir teklif  adalet komisyonuna gelmemiş, mecliste görüşülmemiş, kanunlaşmamıştır. Kamuoyunun siyasi amaçlarla yanlış bilgi servis edenlere dikkat etmesi gerekmektedir. 

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı
Av.Yunus Emre KURT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.