GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ultraslan Darıca’dan anlamlı destek

Spor 01.04.2020 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ultraslan Darıca’dan anlamlı destek

Ultraslan Darıca’dan anlamlı destek

Galatasaray’ın en etkili taraftar grubu olan Ultraslan, Darıca’da örnek bir davranışa imza attı. Ülke olarak koronavirüs ile topyekün mücadele ettiğimiz zorlu dönemde, ihtiyaç sahibi olan aileler için yardım kolisi hazırlayarak Kızılay Darıca Şubesi’ne teslim eden Ultraslan Darıca, toplumsal duyarlılığı ile büyük taktir topladı. YARDIM KOLİLERİ KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ Yapılan açıklamada, “UltrAslan Darıca olarak Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 virüsünün toplumumuzda etkilerinin en aza indirilmesi ve yardıma muhtaç ailelerimizin de yanlarında olmak maksadıyla üyelerimizin destekleri ile yardım kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine Kızılay Darıca Şubesi aracılığı ile teslim ettik, bizimle beraber aynı amaca hizmet eden Kızılay’a teşekkür ederiz. Galatasaray taraftarı olarak milletimizin her zaman ve her yerde hizmetindeyiz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” ifadelerine yer verildi.
Ultraslan Darıca’dan anlamlı destek

Galatasaray’ın en etkili taraftar grubu olan Ultraslan, Darıca’da örnek bir davranışa imza attı. Ülke olarak koronavirüs ile topyekün mücadele ettiğimiz zorlu dönemde, ihtiyaç sahibi olan aileler için yardım kolisi hazırlayarak Kızılay Darıca Şubesi’ne teslim eden Ultraslan Darıca, toplumsal duyarlılığı ile büyük taktir topladı.

YARDIM KOLİLERİ KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ

Yapılan açıklamada, “UltrAslan Darıca olarak Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 virüsünün toplumumuzda etkilerinin en aza indirilmesi ve yardıma muhtaç ailelerimizin de yanlarında olmak maksadıyla üyelerimizin destekleri ile yardım kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine Kızılay Darıca Şubesi aracılığı ile teslim ettik, bizimle beraber aynı amaca hizmet eden Kızılay’a teşekkür ederiz. Galatasaray taraftarı olarak milletimizin her zaman ve her yerde hizmetindeyiz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.