19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

UltrAslan Darıca’yı ağırladık!

Spor 10.04.2020 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

UltrAslan Darıca’yı ağırladık!

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu olan UltrAslan Darıca gazetemize konuk oldu. UltrAslan Darıca Başkanı Okan Solmaz ve yönetici Emre Korkmaz gazetemiz muhabiri Refik Sıla Güvenç ile sohbet etti. Sosyal anlamda çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden UltrAslan Darıca Başkanı Okan Solmaz, “Sosyal alanlarda olmaya ve insanlarla bir arada olmaya çalışıyoruz. Son olarak Darıca Kızılay şubesinin kan bağışı programına katıldık, her şey yolunda gidiyor. Corona virüs salgını sonrasında adh güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu. GÜÇLÜ VE GÜZEL BİR AİLEYİZ Yönetici Emre Korkmaz da “UltrAslan Darıca ailesi olarak her geçen gün büyüyoruz” ifadesini kullanırken “İnşallah güzel işlere imza atacağız. Güçlü ve güzel bir aileyiz. Elimizden geldiğince bölgemize ve kentimize dayalı hayırlı işlere imza atma arzusundayız. Liglerin ara verdiği şu günlerde bile kenetlenmiş durumdayız. Salgın sona erdiğinde yine adımızdan söz ettirme gayretinde olacağız” dedi. Öte yandan Başkan Solmaz ve Korkmaz kendileri gibi Galatasaraylı olan muhabirimiz Refik Sıla Güvenç’e UltrAslan Darıca kaşkolü hediye etti.

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu olan UltrAslan Darıca gazetemize konuk oldu. UltrAslan Darıca Başkanı Okan Solmaz ve yönetici Emre Korkmaz gazetemiz muhabiri Refik Sıla Güvenç ile sohbet etti. Sosyal anlamda çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden UltrAslan Darıca Başkanı Okan Solmaz, “Sosyal alanlarda olmaya ve insanlarla bir arada olmaya çalışıyoruz. Son olarak Darıca Kızılay şubesinin kan bağışı programına katıldık, her şey yolunda gidiyor. Corona virüs salgını sonrasında adh güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ VE GÜZEL BİR AİLEYİZ

Yönetici Emre Korkmaz da “UltrAslan Darıca ailesi olarak her geçen gün büyüyoruz” ifadesini kullanırken “İnşallah güzel işlere imza atacağız. Güçlü ve güzel bir aileyiz. Elimizden geldiğince bölgemize ve kentimize dayalı hayırlı işlere imza atma arzusundayız. Liglerin ara verdiği şu günlerde bile kenetlenmiş durumdayız. Salgın sona erdiğinde yine adımızdan söz ettirme gayretinde olacağız” dedi. Öte yandan Başkan Solmaz ve Korkmaz kendileri gibi Galatasaraylı olan muhabirimiz Refik Sıla Güvenç’e UltrAslan Darıca kaşkolü hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.