Uluköylü, Osmanoğlu’nu ağırladı

Siyaset 14.09.2020 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Uluköylü, Osmanoğlu’nu ağırladı

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, geçtiğimiz aylarda kongresini yapan Gelecek Partisi Gebze’nin ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu ve yönetimini ağırladı. Gebze’de protokol ve siyasi parti ziyaretlerini sürdüren Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’yü makamında ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri kongrenin ardından tebrik eden ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile yönetimine başarılar dileyen Osmanoğlu, misafirperverliğinden ötürü Uluköylü’ye teşekkür etti. Uluköylü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’na teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, geçtiğimiz aylarda kongresini yapan Gelecek Partisi Gebze’nin ilçe başkanı Müslüm Osmanoğlu ve yönetimini ağırladı.

Gebze’de protokol ve siyasi parti ziyaretlerini sürdüren Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’yü makamında ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri kongrenin ardından tebrik eden ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile yönetimine başarılar dileyen Osmanoğlu, misafirperverliğinden ötürü Uluköylü’ye teşekkür etti. Uluköylü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’na teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.