19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ulus sahalara döndü

Darıca 29.10.2018 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ulus sahalara döndü

Daha önce Darıca Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz yerel seçimlerde Darıca Belediye Başkan A. Adaylığı girişiminde bulunan Olcay Ulus uzun süredir devam eden sessizliğini bozdu. Haftasonu Pendik Green Park Otel’de gerçekleşen Sinoplular Konfederasyonu Genel Kurulu’nda tek aday olan Bahattin Demircan’a destek vermek üzere katılım gösteren Olcay Ulus 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde tekrar Darıca Belediye Başkanlığı için aday adayı girişiminde bulunacağı yönünde izlenimler verdi. Gazetemizin bu yöndeki soruları üzerine Olcay Ulus, “Kısmet, neden olmasın?” cevabı verdi. Haber: Adnan Ayvaz

Daha önce Darıca Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz yerel seçimlerde Darıca Belediye Başkan A. Adaylığı girişiminde bulunan Olcay Ulus uzun süredir devam eden sessizliğini bozdu. Haftasonu Pendik Green Park Otel’de gerçekleşen Sinoplular Konfederasyonu Genel Kurulu’nda tek aday olan Bahattin Demircan’a destek vermek üzere katılım gösteren Olcay Ulus 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde tekrar Darıca Belediye Başkanlığı için aday adayı girişiminde bulunacağı yönünde izlenimler verdi. Gazetemizin bu yöndeki soruları üzerine Olcay Ulus, “Kısmet, neden olmasın?” cevabı verdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.