Ümit Medya’dan AK Dilovası’na ziyaret

Dilovası 26.09.2020 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümit Medya’dan AK Dilovası’na ziyaret

Ümit Medya Grubu, AK Parti 5. Olağan Kongresiyle Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ümit Medya Grubunun Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre ile Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyarette İlçe başkan yardımcıları Emre Sarıca, Halis Adıgüzel, Kadir Teke ile İlçe yöneticileri Emirhan Topçu, Vahap yılmaz, Nuri Toltar hazır bulundu. Ziyarette Gebze bölgesinin sesi olmayı amaç edinmiş Ümit Medya Grubu'na nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan İlhan Yıldırım, “Tarafsız ve doğru habercilik anlayışlarının bozulmadan devam etmesini temenni ediyorum. Önceden olduğu gibi 2023 hedeflerimiz doğrultusunda hareket ederek. Dilovası’nı güzelleştirmek için yaptığımız çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim dönemimizde Dilovası’nda yaşayan her bir vatandaşın mutlu, huzurlu bir yaşam sürmesine vesile olacağız inşallah” ifadelerinde bulunarak memnuniyetini dile getirdi. “DİLOVASI ŞAHA KALKACAK” Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Ümit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır, “İkinci İlhan Yıldırım döneminde Dilovası’nın daha çok değişeceğine, Yıldırım’ın kurucu ilçe başkan olma hasebiyle tecrübesinin Dilovası’nı şaha kaldıracağına inancımız tam. İlhan Bey ile ekibine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ümit Medya Grubu, AK Parti 5. Olağan Kongresiyle Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ümit Medya Grubunun Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre ile Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyarette İlçe başkan yardımcıları Emre Sarıca, Halis Adıgüzel, Kadir Teke ile İlçe yöneticileri Emirhan Topçu, Vahap yılmaz, Nuri Toltar hazır bulundu. Ziyarette Gebze bölgesinin sesi olmayı amaç edinmiş Ümit Medya Grubu'na nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan İlhan Yıldırım, “Tarafsız ve doğru habercilik anlayışlarının bozulmadan devam etmesini temenni ediyorum. Önceden olduğu gibi 2023 hedeflerimiz doğrultusunda hareket ederek. Dilovası’nı güzelleştirmek için yaptığımız çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim dönemimizde Dilovası’nda yaşayan her bir vatandaşın mutlu, huzurlu bir yaşam sürmesine vesile olacağız inşallah” ifadelerinde bulunarak memnuniyetini dile getirdi.

“DİLOVASI ŞAHA KALKACAK”

Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Ümit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır, “İkinci İlhan Yıldırım döneminde Dilovası’nın daha çok değişeceğine, Yıldırım’ın kurucu ilçe başkan olma hasebiyle tecrübesinin Dilovası’nı şaha kaldıracağına inancımız tam. İlhan Bey ile ekibine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.