Ümit Medya’dan ilk toplantı

Gebze 14.04.2020 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümit Medya’dan ilk toplantı

Nihat Yıldırım ve Abbas Sır ortaklığında Gebze bölgesindeki medya sektörüne yeni bir soluk kazandıran Ümit Medya, güçlü kadrosuyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ümit Medya çatısı altında Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’nin güçlerini birleştirmesinin ardından, Kulis Haber Gazetesi’nin de isim hakkının alınmasıyla ses getiren Yıldırım ve Sır, bugün yeni çalışma ekibiyle ilk toplantısını yaparak yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular. KURUMSAL YAPI MESAJI Kurumsal bir yapının mesajını veren Nihat Yıldırım, çok çalışarak üretmenin önemine vurgu yaparak, gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri çalışma kadrosuyla paylaşarak istişarelerde bulundu. Abbas Sır ise yaptığı açıklamada, Yıldırım ile aynı yolda yürüyecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde önemli başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti. AKAR: İYİ İŞLER ÇIKARACAĞIMIZA İNANIYORUM Yazı İşleri Müdürü Çağlar Akar ise yaptığı açıklamada, Yıldırım ve Sır’a teşekkür ederek, “Nihat Bey, uzun yıllardan bu yana gerek iş dünyasında, gerekse MÜSİAD Gebze başkanlığın süreçte saygınlığını kazanmış başarılı bir iş adamı. Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız Abbas Bey ise medya sektöründe bilgi, birikim ve donanım olarak kendisini kanıtlamış, kişilik olarak çalışma arkadaşlarına olan pozitif yaklaşımı ile verimli bir çalışma ortamı sunmuş tecrübeli bir isim. İki saygın kişiliğin ortaklığı ile çıkılan bu yolda, şahsım ve ekip arkadaşlarım ile birlikte iyi işler çıkaracağımıza inanıyorum. Yeni dönemin Ümit Medya ailesine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Nihat Yıldırım ve Abbas Sır ortaklığında Gebze bölgesindeki medya sektörüne yeni bir soluk kazandıran Ümit Medya, güçlü kadrosuyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ümit Medya çatısı altında Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’nin güçlerini birleştirmesinin ardından, Kulis Haber Gazetesi’nin de isim hakkının alınmasıyla ses getiren Yıldırım ve Sır, bugün yeni çalışma ekibiyle ilk toplantısını yaparak yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular.

KURUMSAL YAPI MESAJI

Kurumsal bir yapının mesajını veren Nihat Yıldırım, çok çalışarak üretmenin önemine vurgu yaparak, gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri çalışma kadrosuyla paylaşarak istişarelerde bulundu. Abbas Sır ise yaptığı açıklamada, Yıldırım ile aynı yolda yürüyecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde önemli başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti.

AKAR: İYİ İŞLER ÇIKARACAĞIMIZA İNANIYORUM

Yazı İşleri Müdürü Çağlar Akar ise yaptığı açıklamada, Yıldırım ve Sır’a teşekkür ederek, “Nihat Bey, uzun yıllardan bu yana gerek iş dünyasında, gerekse MÜSİAD Gebze başkanlığın süreçte saygınlığını kazanmış başarılı bir iş adamı. Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız Abbas Bey ise medya sektöründe bilgi, birikim ve donanım olarak kendisini kanıtlamış, kişilik olarak çalışma arkadaşlarına olan pozitif yaklaşımı ile verimli bir çalışma ortamı sunmuş tecrübeli bir isim. İki saygın kişiliğin ortaklığı ile çıkılan bu yolda, şahsım ve ekip arkadaşlarım ile birlikte iyi işler çıkaracağımıza inanıyorum. Yeni dönemin Ümit Medya ailesine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.