Ümit Medya Dilovası Hastanesi’ni ziyaret etti

Dilovası 01.10.2020 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümit Medya Dilovası Hastanesi’ni ziyaret etti

Ümit Medya Grubu, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan’ı ziyaret etti. Ziyarette pandemi süreci hakkında sohbet edildi. Ümit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Kuveyt Türk Bankası Esenyalı Şubesi Müdürü Ufuk Yıldırım, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette salgın sürecinin ilçe düzeyindeki seyri hakkında bilgi alındı. “DİLOVASI’NDA SALGININ SEYRİ İYİYE GİTMEKTE” Dilovası’nın komşu ilçelere nazaran virüs yayılımının daha az olduğunu belirten Müdür Gözalan; “Civar ilçelere göre Dilovası’nda salgının seyri iyiye gitmekte. Bunun en önemli sebebi halkın büyük bir çoğunluğunu Anadolu’dan gelen vatandaşlarımızın oluşturması. Başka bir ilçede maske takmayan vatandaşa maskesini takmasını söylediğinizde kavga boyutunda olaylar yaşanabilir. Ancak ilçemizde böyle bir durum söz konusu değil. İnsanlar bilinçli bir şekilde kurallara riayet ediyor” ifadeleriyle Dilovası’nda salgınla mücadelenin iyiye gittiğini belirtti. “POZİTİF VAKALARI PANDEMİ HASTANELERİNE SEVK EDİYORUZ” Korona virüs dolayısıyla hastanelerinde ağır hasta olmadığını da dile getiren Müdür Gözalan; “Yoğun bakım ünitelerimiz mevcut ancak solunum ihtiyacı olan vatandaşlarımızı ambulansla civardaki Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi gibi pandemi hastanelerine sevk ediyoruz” dedi. Müdür Gözalan, Ümit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ümit Medya Grubu, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan’ı ziyaret etti. Ziyarette pandemi süreci hakkında sohbet edildi.

Ümit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Kuveyt Türk Bankası Esenyalı Şubesi Müdürü Ufuk Yıldırım, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette salgın sürecinin ilçe düzeyindeki seyri hakkında bilgi alındı.

“DİLOVASI’NDA SALGININ SEYRİ İYİYE GİTMEKTE”

Dilovası’nın komşu ilçelere nazaran virüs yayılımının daha az olduğunu belirten Müdür Gözalan; “Civar ilçelere göre Dilovası’nda salgının seyri iyiye gitmekte. Bunun en önemli sebebi halkın büyük bir çoğunluğunu Anadolu’dan gelen vatandaşlarımızın oluşturması. Başka bir ilçede maske takmayan vatandaşa maskesini takmasını söylediğinizde kavga boyutunda olaylar yaşanabilir. Ancak ilçemizde böyle bir durum söz konusu değil. İnsanlar bilinçli bir şekilde kurallara riayet ediyor” ifadeleriyle Dilovası’nda salgınla mücadelenin iyiye gittiğini belirtti.

“POZİTİF VAKALARI PANDEMİ HASTANELERİNE SEVK EDİYORUZ”

Korona virüs dolayısıyla hastanelerinde ağır hasta olmadığını da dile getiren Müdür Gözalan; “Yoğun bakım ünitelerimiz mevcut ancak solunum ihtiyacı olan vatandaşlarımızı ambulansla civardaki Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi gibi pandemi hastanelerine sevk ediyoruz” dedi. Müdür Gözalan, Ümit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.