19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ümit Medya vatandaşın sesi olmaya devam ediyor!

Darıca 25.09.2020 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümit Medya vatandaşın sesi olmaya devam ediyor!

Ümit Medya, vatandaşların sesi olmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana toplumun menfaatlerini göz ardı etmeden tarafsız yayın politikasıyla bölgemizin sesi olan Ümit Medya, geçtiğimiz günlerde Darıcalı vatandaşların WhatsApp web hattımıza göndermiş olduğu konuyu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın bizzat kendisine taşıyarak kamuoyunun bilgilendirdi. Gazetemizin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır, Başkan Bıyık’ı makamında ziyaret ederek konunun detayları hakkında bilgi edindi. “VATANDAŞIN AYAĞI ÇAMURA BATARSA BEN MAHCUP OLURUM” Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi, Yazgülü Sokak sakinlerinin uzun süren altyapı çalışmaları nedeniyle sokakta yaşanan toz ve yürüme sorunlarından şikayet etmeleri üzerine konu hakkında bilgilendirme yapan Başkan Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak altyapı çalışmalarımızda ara sokaklara da girdik. Darıca’da alt yapısı bitmeyen sokak ve cadde kalmayacak. Bahse konu yer ile ilgili ihaleyi İSU yaptı. Ardından ihale iptal oldu. Normal şartlarda 3 ay önceden yapılıp bitmesi gerekiyordu. Büyükşehir’den malzeme yardımı alarak çalışmalarımızı biz yapıyoruz. Orada 6 ekibimiz çalışıyor. Derdimiz Ekim’in ortasına kadar bitirmek. Yağmur suları başlamadan bitirelim derdindeyiz. Milletin ayağı çamura battığında vatandaşa ben mahcup olacağım. Bu yüzden kanal işini bırakıp buna odaklanılmasını istedim. Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti giderme adına elimizden geleni yaptığımızın bilinmesini isterim” dedi.  

Ümit Medya, vatandaşların sesi olmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana toplumun menfaatlerini göz ardı etmeden tarafsız yayın politikasıyla bölgemizin sesi olan Ümit Medya, geçtiğimiz günlerde Darıcalı vatandaşların WhatsApp web hattımıza göndermiş olduğu konuyu Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın bizzat kendisine taşıyarak kamuoyunun bilgilendirdi. Gazetemizin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır, Başkan Bıyık’ı makamında ziyaret ederek konunun detayları hakkında bilgi edindi.

“VATANDAŞIN AYAĞI ÇAMURA BATARSA BEN MAHCUP OLURUM”

Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi, Yazgülü Sokak sakinlerinin uzun süren altyapı çalışmaları nedeniyle sokakta yaşanan toz ve yürüme sorunlarından şikayet etmeleri üzerine konu hakkında bilgilendirme yapan Başkan Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak altyapı çalışmalarımızda ara sokaklara da girdik. Darıca’da alt yapısı bitmeyen sokak ve cadde kalmayacak. Bahse konu yer ile ilgili ihaleyi İSU yaptı. Ardından ihale iptal oldu. Normal şartlarda 3 ay önceden yapılıp bitmesi gerekiyordu. Büyükşehir’den malzeme yardımı alarak çalışmalarımızı biz yapıyoruz. Orada 6 ekibimiz çalışıyor. Derdimiz Ekim’in ortasına kadar bitirmek. Yağmur suları başlamadan bitirelim derdindeyiz. Milletin ayağı çamura battığında vatandaşa ben mahcup olacağım. Bu yüzden kanal işini bırakıp buna odaklanılmasını istedim. Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti giderme adına elimizden geleni yaptığımızın bilinmesini isterim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.