Ümitler dünya şampiyonası yolcusu

Spor 24.09.2019 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümitler dünya şampiyonası yolcusu

Büyükşehir Kağıtspor’lu başarılı Judocular Kazakistan’ın Almatı kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonasına katılmak üzere yola çıktılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen Judo branşının başarılı gençleri Merve Azak, Müberra Güneş, Buketnur Karabulut ve Münir Ertuğ Kazakistan’ın Almati kentine gittiler. 25-29 Eylül tarihlerinde yapılacak şampiyonada boy gösterecek mavi beyazlı judocular madalya mücadelesi verecek. HAZIRLIKLAR TAMAM Büyükşehir Kağıtsporlu ümit milli kadın ve erkek judokalar, dünya şampiyonası’nın hazırlıklarını tamamladı. Dünya şampiyonası hazırlıklarını kadın milliler Ankara’da, erkek milliler ise Kırgızistan’ın Bişkek kentinde gerçekleştirdi. Kazakistan’ın Almati kentinde 25-29 Eylül tarihleri arasında yapılacak ferdi ve takımlar şampiyonasında Türkiye’yi, 8 kadın ve 5 erkekten oluşan judokalar temsil edecek. ALTIN İÇİN MÜCADELE EDECEKLER 64 ülkeden 211’i kadın, 265’i erkek judocu, Baluan Shlok Spor Salonu’ndaki şampiyonada madalya için tatamide mücadele edecek. Kadınlar: 40 Kg’da Müberra Güneş, 44 Kg’da Merve Azak 48 Kg’da Buketnur Karabulut madalya için ter dökecekken Erkekler’de +90 Kg’da Münir Ertuğ mücadele edecek. Sporcular bireysel performanslarının yanı sıra 29 Eylül Pazar günü Karma Takımlar müsabakalarında da boy gösterecek.
Büyükşehir Kağıtspor’lu başarılı Judocular Kazakistan’ın Almatı kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonasına katılmak üzere yola çıktılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen Judo branşının başarılı gençleri Merve Azak, Müberra Güneş, Buketnur Karabulut ve Münir Ertuğ Kazakistan’ın Almati kentine gittiler. 25-29 Eylül tarihlerinde yapılacak şampiyonada boy gösterecek mavi beyazlı judocular madalya mücadelesi verecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Büyükşehir Kağıtsporlu ümit milli kadın ve erkek judokalar, dünya şampiyonası’nın hazırlıklarını tamamladı. Dünya şampiyonası hazırlıklarını kadın milliler Ankara’da, erkek milliler ise Kırgızistan’ın Bişkek kentinde gerçekleştirdi. Kazakistan’ın Almati kentinde 25-29 Eylül tarihleri arasında yapılacak ferdi ve takımlar şampiyonasında Türkiye’yi, 8 kadın ve 5 erkekten oluşan judokalar temsil edecek.

ALTIN İÇİN MÜCADELE EDECEKLER

64 ülkeden 211’i kadın, 265’i erkek judocu, Baluan Shlok Spor Salonu’ndaki şampiyonada madalya için tatamide mücadele edecek. Kadınlar: 40 Kg’da Müberra Güneş, 44 Kg’da Merve Azak 48 Kg’da Buketnur Karabulut madalya için ter dökecekken Erkekler’de +90 Kg’da Münir Ertuğ mücadele edecek. Sporcular bireysel performanslarının yanı sıra 29 Eylül Pazar günü Karma Takımlar müsabakalarında da boy gösterecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.