UMMANLI İŞ ADAMLARINDAN GTO’YA ZİYARET

Gebze 07.12.2015 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

UMMANLI İŞ ADAMLARINDAN GTO’YA ZİYARET

Bölgemizde yatırım yapan Ummanlı iş adamları Yousuf Bin Yaqoop ve Khalfan Altougi, GTO Meclis Başkan Yardımcısı Oğuz Şerifalioğlu ve Teknoshop Bilgisayar yetkilisi Koray Olgun’un aracılığıyla, Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyesi Adem Yıldırım ve Genel Sekreter ile heyeti karşılayan Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bölgemizin genel profili ve odamızın dış ticaret faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında bulundu. Görüşme iki ülke arasında karşılıklı yatırım fırsatları ve ileriye dönük projeler hakkında fikir alışverişiyle son buldu.

Bölgemizde yatırım yapan Ummanlı iş adamları Yousuf Bin Yaqoop ve Khalfan Altougi, GTO Meclis Başkan Yardımcısı Oğuz Şerifalioğlu ve Teknoshop Bilgisayar yetkilisi Koray Olgun’un aracılığıyla, Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti.

Yönetim Kurulu üyesi Adem Yıldırım ve Genel Sekreter ile heyeti karşılayan Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bölgemizin genel profili ve odamızın dış ticaret faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında bulundu. Görüşme iki ülke arasında karşılıklı yatırım fırsatları ve ileriye dönük projeler hakkında fikir alışverişiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.