ÜMMÜ KUMRU ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDEN, BAYAN GÜZELOĞLU’NA ZİYARET

Kocaeli 24.11.2015 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜMMÜ KUMRU ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDEN, BAYAN GÜZELOĞLU’NA ZİYARET

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu’nu, Ümmü Kumru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Ümmü Kumru, El Sanatları Öğretmeni Serpil Aydemir, eğitim merkezi öğrencilerinden Yaşar Kaan Ersin, Ezgi Nur Kahraman, İklim Nur Dağlıve aileleri ziyaret ettiler. Ümmü Kumru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Ümmü Kumru, eğitim merkezi hakkında bilgi sunumumda bulunarak, yakın ilgi ve kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. Valilik konağında misafirlerini ağırlayan Sayın Ayşe Güzeloğlu, özel çocuklar yakından ilgilendi ve Ümmü Kumru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetimine ve öğrencilerine başarılar diledi. 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu’nu, Ümmü Kumru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Ümmü Kumru, El Sanatları Öğretmeni Serpil Aydemir, eğitim merkezi öğrencilerinden Yaşar Kaan Ersin, Ezgi Nur Kahraman, İklim Nur Dağlıve aileleri ziyaret ettiler.

Ümmü Kumru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Ümmü Kumru, eğitim merkezi hakkında bilgi sunumumda bulunarak, yakın ilgi ve kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Valilik konağında misafirlerini ağırlayan Sayın Ayşe Güzeloğlu, özel çocuklar yakından ilgilendi ve Ümmü Kumru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetimine ve öğrencilerine başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.