19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ümraniyeli minikler Darıca’da

Darıca 22.07.2019 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümraniyeli minikler Darıca’da

Ümraniye Bilge Çocuk Yaz Okulu öğrencileri Darıca Hayvanat Bahçesi’ni gezerek hayvanları yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

Ümraniye Bilge Çocuk Yaz Okulu öğrencileri Darıca Hayvanat Bahçesi’ni gezerek hayvanları yakından görmenin mutluluğunu yaşadı. Yaz-kış ziyaretçi akınına uğrayan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı yaz aylarında miniklerin ziyareti ile şenleniyor. Ümraniye Belediyesi’ne bağlı Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda da, çocukların kendilerini ifade edebilmeleri için çeşitli etkinlikler ve geziler düzenleniyor. Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda eğitim gören öğrenciler de Darıca Hayvanat Bahçesi’ni gezerek, hayvanları yakından görme fırsatı buldu ve bol bol fotoğraf çektirdi. Bu tür gezi ve etkinliklerle çocukların kendilerini iyi hmelerini sağlayan Ümraniye Belediyesi, geleceğe çok daha mutlu çocuklar yetiştirmeyi hedefliyor. HABER: KÜBRA AKABALI
Ümraniye Bilge Çocuk Yaz Okulu öğrencileri Darıca Hayvanat Bahçesi’ni gezerek hayvanları yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

Ümraniye Bilge Çocuk Yaz Okulu öğrencileri Darıca Hayvanat Bahçesi’ni gezerek hayvanları yakından görmenin mutluluğunu yaşadı. Yaz-kış ziyaretçi akınına uğrayan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı yaz aylarında miniklerin ziyareti ile şenleniyor. Ümraniye Belediyesi’ne bağlı Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda da, çocukların kendilerini ifade edebilmeleri için çeşitli etkinlikler ve geziler düzenleniyor. Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda eğitim gören öğrenciler de Darıca Hayvanat Bahçesi’ni gezerek, hayvanları yakından görme fırsatı buldu ve bol bol fotoğraf çektirdi. Bu tür gezi ve etkinliklerle çocukların kendilerini iyi hmelerini sağlayan Ümraniye Belediyesi, geleceğe çok daha mutlu çocuklar yetiştirmeyi hedefliyor.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.