Umreye gideceklere ÖNEMLİ HABER!

Gebze 10.03.2017 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Umreye gideceklere ÖNEMLİ HABER!

Suudi Arabistan umre ziyareti için büyük kolaylık sağlayacak karar aldı. Türklerin artık konsolosluğa evrak taşıma devri kapanıyor.

Türklerin umre ziyaretinde büyük kolaylıklar sağlanacak karar alındı. Bundan böyle vize başvurusu için internetten müracat etmek yeterli. SONUÇ İNTERNETTEN BİLDİRİLECEK Başvuru sonucu yine internetten bildirilecek. Suud hükümetinin bu kararı  Türkiye,  Bangladeş,  Malezya,  İngiltere ve  Birleşik Arap Emirlikleri pasaportlu kişiler için geçerli olacak. KONSOLOSLUĞA GİTME DEVRİ KAPANDI Eskiden umre için  Suudi Arabistan konsolosluğuna bizzat başvuru gerekiyordu. Herhangi bir evrak eksik olduğunda ise onları tamamlayıp tekrardan konsolosluğa gitme zorluğu vardı. Yeni kararla bu çile bitti.
Suudi Arabistan umre ziyareti için büyük kolaylık sağlayacak karar aldı. Türklerin artık konsolosluğa evrak taşıma devri kapanıyor.

Türklerin umre ziyaretinde büyük kolaylıklar sağlanacak karar alındı. Bundan böyle vize başvurusu için internetten müracat etmek yeterli.

SONUÇ İNTERNETTEN BİLDİRİLECEK

Başvuru sonucu yine internetten bildirilecek. Suud hükümetinin bu kararı  Türkiye,  Bangladeş,  Malezya,  İngiltere ve  Birleşik Arap Emirlikleri pasaportlu kişiler için geçerli olacak.

KONSOLOSLUĞA GİTME DEVRİ KAPANDI

Eskiden umre için  Suudi Arabistan konsolosluğuna bizzat başvuru gerekiyordu. Herhangi bir evrak eksik olduğunda ise onları tamamlayıp tekrardan konsolosluğa gitme zorluğu vardı. Yeni kararla bu çile bitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.